Ostoja udario na JSD Partizan! Šta će Grobari reći nakon priče o stadionu u Humskoj i duga za porez?

Autor:

Sport

20.06.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mijailović bez dlake na jeziku!

Ostoja udario na JSD Partizan! Šta će Grobari reći nakon priče o stadionu u Humskoj i duga za porez?

Foto: Starsportphoto/ilustracija

Mijailović najavio povratak ljubimca "Grobara"

Predsednik Košarkaškog kluba Partizana Ostoja Mijailović otkrio je koliko je novca taj klub dobio za ovu sezonu. U pitanju je suma od 3,8 miliona evra, ali to nisu jedini prihodi crno-belih.

Ostoja Mijailović bio je gost "Redakcije'' na "Kuriru" gde je govorio i o poreskom dugu crno-belih.

Nezaobilazna tema bio je i stadion FK Partizan, ali i čitavo JSD Partizan:

- Puna podrška državi da naplati sve poreze koji joj po zakonu pripadaju. Ne mislim samo na sportske klubove, već na sve pravne subjekte, odnosno poreske obveznike. Država traži ono što je njeno. Košarkaški klub Partizan ima dug koji je stariji 20 godina. Taj dug je generisan. On nije nikakva novost za javnost. Taj dug počeo je devedesetih godina. Pored poreskog duga koji je bio astronomski veliki, moram da napomenem da je dug prema bivšim zaposlenim i bivšim igračima u KK Partizan bio oko 3.500.000 evra. A dug ka banci oko 1.500.000 evra. Uspeli smo da rešimo dosta toga. Banci ništa ne dugujemo. Dug ka državi je ostao nerešena stvar. Čekamo se da u ovom trenutku obezbedimoo adekvatnu imovinu, odnosno kolateral, koji bi garantovao poreski reprogram.

Republika

Foto: Printscreen/KURIR TELEVIZIJA

Ostoja Mijailović predsednik KK Partizan

Mijailović se osvrnuo i na JSD Partizan, posebno naglašavajući kako pravo na imovinu JSP Partizana, izgleda, kako kaže, ima samo FK Partizan:

-  Moram, takođe, da napomenem da se Jugoslovensko sportsko društvo Partizan ponaša nemajčinski prema košarkaškom klubu. Na imovinu JSD Partizan izgleda da pravo ima samo fudbalski klub, a ostale članice imaju samo pravo d audišu vazduh oko stadiona. A zašto je to tako, to je pitanje JSD-a, kako fudbalski klub Partizan ima pravo na imovinu, a ostali nemaju - rekao je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
VALJAK

13.07.2022 16:24

Bravo OSTOJA svaka cast ! Neka svi znaju da nam BAGRA vodi Klub ! Kilava ,,uprava" KANCER fk. PARTIZANA