OBRADOVIĆ OPLEO PO GROBARIMA: Velika sramota! Ova slika je otišla u svet!

Autor:

Sport

01.06.2022

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni Žoc bez dlake na jeziku.

OBRADOVIĆ OPLEO PO GROBARIMA: Velika sramota! Ova slika je otišla u svet!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u trećoj utakmici finalne serije plej-ofa ABA lige.

Nakon meča je Željko Obradović izneo svoje impresije.

Tamo gde sam stao na konferenciji za štampu je to zadovoljstvo da je tim dao sve što može od prve do poslednje sekunde zahvaljujući moralu, borbenosti i želji. Dobili smo meču u teškim uslovima, klizav parket, pravo je čudo da se niko nije povredio. Pričao sam sa Radetom Zagorcem, dobro se oseća, ali u principu je moglo da bude gore...

- Sada je 2:1, daćemo sve od sebe da dođemo i do pete utakmice, to traži mnogo energije, koncentracije, želje, poštovanja, nije lako, ni igračima, nije lako ni nama, nadam se da ćemo skupiti dovoljno energije da u petak odigramo još jednu utakmicu na ovakav način.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Imao je šta da kaže i o divljanju navijača svog tima, koji su izazvali prekid.

Da vam kažem nešto, od prvog dana sam apelovao ovde na neke stvari, da se smire strasti, da se igra košarka, to sam rekao i navijačima kada sam uzeo mikrofon, ovo je ozbiljna liga, da bi bila ozbiljna moraju da se poštuju akteri, igrači i svi ostali na klupi. To je nešto veoma važno, sudije su donele odluku da isprazne deo tribine, bile su u pravu, ali imam problem što se to nije desilo na prošlom utakmicu. Taj kritetijum nije tada postojao, sigurnost igrača je najvažnija stvar, da se svi osećaju prijatno, to je jedino važno, to je sport, to je košarka. Apelujem na navijače na svakoj sledećoj utakmici da ovo više nikada ne rade, da dozvole protivničkom timu da igra, ovo je slika koja je otišla u svet, pa i onda od pre dva tri dana, večeras je ova slika otišla u Evropu. Šta će da se priča o nama, pokazali su mi snimke, velika je sramota što se događalo i pre dva tri dana i večeras - poručio je Obradović.

Četvrti meč finala igra se u petak od 18.30, a domaćin će opet biti Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading