SJAJNA VEST ZA PARTIZAN: Reprezentativac RAZGALIO Željka pred nastavak sezone!

Autor:

Sport

14.03.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač je u životnoj formi.

SJAJNA VEST ZA PARTIZAN: Reprezentativac RAZGALIO Željka pred nastavak sezone!

Foto: Starsport

Željko Obradović

KK Partizan je sinoć imao razloga za slavlje nakon pobede nad podgoričkom Budućnosti 80:72 u okviru 22. kola ABA lige. Time su povećali pritisak na Crvenu Zvezdu koja je prva na tabeli.

Crno-beli su pružili sjajnu partiju. Uprkos tome što se podgorička ekipa vraćala i smanjivala prednost, igrači Partizana nisu psihološki poklekli što ih je na kraju i dovelo do pobede.

Veliko samopouzdanje pokazao pokazao je Aleksa Avramović, koji je nastavio da prikazuje sjajnu formu. Iako nije sijao kao na derbiju, kada je ubacio osam trojki, u Podgorici je pokazao mnogo veću slobodu i ubacio je tri trojke, iako je bilo i promašaja.

Republika

Foto: Starsport

 

 

Uprkos tome, Avramović je vidno inspirisan i predstavlja veliki adut za tim Željka Obradovića, ali i za reprezentaciju. Podsećamo da je on bio ključni igrač u pobedi nad Slovačkom, gde je postigao 24 poena, sa konačnim rezultatom 71:63.

Na krilima odlične forme Avramovića, ali i Zagorca i Madara, Partizan u sledećoj utakmici, koja će se odigrati u sredu, 16. marta, dočekuje Levalois u okviru 15. kola Evrokupa. Početak je u 20:30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nisu za PARTIZAN

14.03.2022 17:38

OBRADOVICU ZAHVALI SE LEDEJU I KURUTCU. ZAMENE ZA NJIH