RADONJIĆEVE MUKE POSLE OLIMPIJAKOSA: Zvezda IZNENADA ostala bez velike UZDANICE!

Autor:

Sport

10.12.2021

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je, uoči gostovanja Krki, da će njegovi izabranici pokušati da u Sloveniji dođu do novih bodova, uprkos teškim okolnostima.

RADONJIĆEVE MUKE POSLE OLIMPIJAKOSA: Zvezda IZNENADA ostala bez velike UZDANICE!

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Naime, za duel u Novom Mestu pod znakom pitanja su Amerikanci Ostin Holins i Eron Vajt, dok je Ognjen Dobrić dobio temperaturu posle evroligaške pobede nad Olimpijakosom.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić zadao novu brigu Radonjiću

Svesni smo činjenice da idemo na gostovanje ekipi koja će dati sve od sebe da nas savlada na svom parketu. Moramo biti spremni da u otežavajućim okolnostima damo sve od sebe kako bi došli do novih bodova - reči su crnogorskog stručnjaka.

Krilni as crveno-belih Marko Simonović poručio je da je susret sa Krkom samo jedan u nizu teških izazova koji stoje pred klubom sa Malog Kalemegdana.

Krka na svom parketu je uvek nezgodan protivnik koji ima iskustvo i u međuvremenu se pojačao. Ozbiljno uz sve poteškoće pristupamo ovoj utakmici, koja će biti druga u seriji od čak šest mečeva koje ćemo odigrati u periodu od samo 14 dana - najavio je bivši reprezentativac Srbije.

Republika

Foto: Starsport

"Zvezdu čeka ubitačna serija" - Marko Simonović

Crvena zvezda će pokušati da zabeleži desetu pobedu na Jadranu u subotu od 17 časova u dvorani "Leon Štukelj".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading