PODIGAO REGION NA NOGE: NBA liga samo što nije počela, a Edin Avdić BRUTALNIM komentarom ZAPALIO celu bivšu Jugu! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.10.2021

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između utorka i srede počinje najkvalitetnija liga na svetu, a ljubitelji košarke u regionu sa nestrpljenjem iščekuju komentare tandema komentatora TV Arena, Edina Avdića i Nenada Kostića.

Republika

Foto: Profimedia, Youtube/Arena Sport TV

Nikola Jokić na meču protiv Bostona, uz ilustraciju Edina Avdića

Srbi ne mogu da dočekaju da na terenu vide prošlosezonskog najkorisnijeg NBA košarkaša Nikolu Jokića, a internetom u međuvremenu kruže snimci koji se mogu okarakterisati kao legendarni.

Tako je Edin, dok je radio na televiziji "OBN" komentarisao plej-of "preko bare", a u videu se možete podsetiti jednog od mečeva prve runde Istoka, u kome su snage odmerili Čikago i Boston.

Seltiksi su sa ukupnih 4:3 prošli dalje, a kasnije ih je u doigravanju eliminisao Orlando.

Osim toga, košarkaški sladokusci ne mogu da zaborave način na koji je Avdić propratio dalekometne trojke Mirze Teletovića, uz čuveni komentar - "Mirza sa parkinga".

Podsetimo, regularni deo NBA noćas od 1:30 časova otvaraju Milvoki i Bruklin, dok od četiri sata igraju Los Anđeles Lejkersi i Golden Stejt Voriorsi.

Jokićev Denver sezonu počinje u noći između srede i četvrtka od četiri časa, kada idu na noge Finiksu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading