ŠOKANTNO PRIZNANJE! Mitrović otkrio TAJNE IZ KATARA: To smo krili, strahovao sam...

Autor:

Sport

01.01.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije govorio je o do sada nepoznatim detaljima.

ŠOKANTNO PRIZNANJE! Mitrović otkrio TAJNE IZ KATARA: To smo krili, strahovao sam...

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Fudbalska reprezentacija Srbije nije se proslavila na nedavno završenom Svetskom prvenstvu.

"Orlovi" su završili na poslednjem mestu u svojoj grupi i to sa samo jednim osvojenim bodom iza Kameruna, Švajcarske i Brazila.

Posle kraha u Kataru Aleksandar Mitrović je u razgovoru za "Sportski žurnal" otkrio tajne koje su pratile reprezentaciju. Naime, Mitar je na Mundijal otišao povređen!

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Mi smo to malo krili... Dve nedelje bio sam u Srbiji, bukvalno na štakama nedelju dana. Kad sam ostavio štake, išao sam na terapije, radio sam sa svojim fizioterapeutom od osam ujutru do četiri-pet uveče. Celi dan sam se trudio. Bilo je pitanje da li ću ili neću moći! Imao sam naprsnuće... Dva naprsnuća! Postavljalo se pitanje da li će zarasti?! Na kraju su zarasle, ne baš potpuno - rekao je Mitrović, pa u dahu nastavio:

- Strahovao sam, ali... U kakvoj god da sam situaciji uvek razmišljam da ima neko ko je u goroj. Radio sam sve što je bilo do mene... Terapije, treninge, ništa nisam prepustio slučaju, sve što sam mogao, uradio sam. Hvala bogu, sve je sraslo i sve je na kraju ispalo korektno. Iako nisam bio 100 odsto fit, uspeo sam da odigram tri utakmice, dam maksimum...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Dotakao se i svog učinka na Svetskom prvenstvu:

Da li može više? Može! da sam dao dva gola, a jedan namestio... Ali, najvažnije je da sam se vratio posle pvorede i da sam doprineo pobedi Fulama. Da li je gol ili dva, jedna ili dve asistencije, manje je bitno od same činjenice da smo svi zadovoljni kako smo nastavili sezonu posle pauze zbog Svetskog prvenstva - zaključio je Aleksandar Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading