ŽESTOKE UVREDE: SKANDAL trese svet fudbala posle finala Mundijala!

Autor:

Sport

28.12.2022

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno se strasti i dalje ne smiruju posle burnog finala.

ŽESTOKE UVREDE: SKANDAL trese svet fudbala posle finala Mundijala!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Argentine stigla je do titule na Svetskom prvenstvu u Kataru, nakon što su u velikom finalu savladali Francusku posle boljeg izvođenja penala.

Ipak, Francuzi se teško mire sa porazom, iako je od finala prošlo više od deset dana, besni su zbog suđenja i ponašanja Argentinaca koji ne prestaju da provociraju rivala.

Bivši reprezentativac Francuske Adil Rami žestoko je izvređao kontroverznog golmana Argentine Emilijana Martineza, koji je svojim prostačkim ponašanjem zgrozio je čitav svet.

Šampion sveta iz 2018. godine nazvao je Martineza "k*rvinim sinom" i naglasio da je on "najveće g*vno u svetu fudbala".

Njegove reči nisu se dopale Anhelu Di Mariji, koji je odlučio da stane u odbranu svog saigrača.

- Dibu je najbolji golman na svetu. Idi plači na nekom drugom mestu - poručio je Di Marija bivšem reprezentativcu Francuske.

Ramiju nije trebalo puno vremena da odgovori Argentincu. On je objavio fotografije na kojima Di Marija plače uz komentar:

 - Anhel, hoćeš li me ti naučiti?

Ipak, i pored prostačkog ponašanja Martineza, ali i brojnih drugih igrača Argentine, uspeh je jedino što se pamti, tako da Argentinci mogu da uživaju u svojoj trećoj titulu svetskog prvaka, dok Francuzima jedino ostaje da tuguju i optužuju "Gaučose". Ali to neće ništa promeniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading