ISPLIVAO PRLJAV VEŠ! Benzema izvukao DEBLJI KRAJ pred Mundijal, novi SKANDAL u režiji Francuza!

Autor:

Sport

26.12.2022

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog je neverovatan.

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ! Benzema izvukao DEBLJI KRAJ pred Mundijal, novi SKANDAL u režiji Francuza!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Francuske nije uspela da se popne na krov sveta drugi put uzastopno.

Francuzi su u finalu poraženi od Argentine na penale, a pitanje da li bi utakmica imala drugačiji tok da je u samom špicu napada bio osvajač poslednje "zlatne lopte" Karim Benzema.

On je napustio kamp reprezentacije uoči Mundijala, govorilo se da je povređen, ali je on stigao da zaigra za Real u prijateljskoj utakmici i dokaže da je sto odsto spreman i to uoči finalnog meča. Spekulisalo se da će pojačati tim za samo finale, na kraju do toga nije došlo, napadač Reala završio je sa reprezentacijom, a sada je prljav veš počeo da izlazi na površinu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Didije Dešan i Karim Benzema

U javnost je došla priča kako Karim Benzema nije omiljena ličnost u svlačionici Francuske. Čak naprotiv, ostali igrači bili su okidač koji je Benzemu odstranio iz nacionalnog tima. 

Poznati novinar francuskog "Lekipa" Romen Molina objavio je ekskluzivno da je pre donošenja odluke da fudbaler Reala napusti reprezentaciju održan sastanak na kome su prisustvovali Benzema, Grizman, Ljoris i Pogba, koji čak nije ni bio planiran za Svetsko prvenstvo zbog povrede. U tom razgovoru, Benzemi je objašnjeno da nije poželjan u nacionalnom timu i da im je bolje bez njega, posle čega je ta odluka saopštena i Dešanu koji je poslušao svoje najvernije igrače.

Navodi se da je najveći problem pravio Antoan Grizman i to zbog toga što je zbog Benzeme upao u drugi plan i često mečeve počinjao sa klupe. Prosto je neverovatno da su Francuzi uz ovakvu atmosferu stigli na korak od titule, ali je veliko pitanje da li će i u godinama koje dolaze bez "hemije" moći do uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading