ŠOK POSLE MUNDIJALA: Skandal, pa ZBOGOM reprezentaciji!

Autor:

Sport

23.12.2022

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je njegova konačna odluka.

ŠOK POSLE MUNDIJALA: Skandal, pa ZBOGOM reprezentaciji!

Foto: Tanjug/AP

Andre Onana i Granit Džaka

Fudbalska reprezentacija Kameruna bila je veoma blizu plasmana u drugu fazu Svetskog prvenstva u Kataru.

Kamerunci su posle poraza od Švajcarske na startu takmičenja (0:1) odigrali nerešeno sa Srbijom (3:3) i savladali Brazil (1:0), ali su ostali na trećem mestu ove grupe.

Neposredno pred duel protiv "orlova" selektor ovog tima Rigobert Song rešio je da iz sastava odstrani prvog čuvara mreže, Andrea Onanu. Sada je 26-godišnji golman objavio da je završio sa nacionalnim timom.

 

 

Sve je počelo iz Ngola Nkoka, malog sela u Kamerunu, kada sam bio jako mali i roditelji su mi prenosili vrednosti kamerunskog naroda. Shvatio sa da je ljubav prema državi večna. Sećam se kako sam gledao utakmice Kameruna sa porodicom, samo naš narod može da shvati šta za nas znači biti deo Lavova. Nažaost, svaka priča, čak i ako je lepa, ima kraj. Mojoj sa reprezentacijom Kameruna je došao – oglasio se Onana, pa dodao:

- Igrači dolaze i odlaze, ali Kamerun je više od samih ljudi. Moje srce ostaje kamerunsko i gde god da odem držaću našu zaustavu podignutom. Nastaviću da budem navijač kao što čini više od 27 miliona Kamerunaca na svakom meču. Hvala svima koji su verovali u mene.

Onanu je iz reprezentacije na Svetskom prvenstvu izbacio selektor Rigober Song zbog nediscipline, ali nije tačno otkriven tačan razlog šta je zgrešio jedan od stubova Kameruna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading