JEZIVE SCENA NA PROSLAVI TITULE! Argentinac sa mosta pokušao da skoči na Mesija, pa pao sa autobusa (VIDEO)

Autor:

Sport

20.12.2022

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama.

JEZIVE SCENA NA PROSLAVI TITULE! Argentinac sa mosta pokušao da skoči na Mesija, pa pao sa autobusa (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Sa svetskog fudbalskog vrha Francusku je skinula Argentina, a u Buenos Ajresu je totalno ludilo! Na slavlju na ulicama glavnog grada je na stotine hiljada razdraganih navijača Gaučosa, a već se desio jedan zastrašujući incident sa jednim od navijača.

Naime, autobus sa šampionima planete prolazio je ispod jednog mosta, a jedan od navijača je uspeo da uskoči u njega, dok je drugi u pokušaju da se domogne Lionela Mesija i ekipe, pao u masu.

 

 

Nije poznato u kakvom je stanju taj navijač, ali je visina prilično velika.

Podsetimo, Argentina je nakon boljeg izvođenja penala (4:2) savladala Francusku pošto je posle 120 minuta igre rezultat bio 3:3.  Samo je Italija imala duži razmak između osvajanja dva svetska prvenstva. Azuri su nakon dve uzastopne titule 1934. i 1938. čekali čak 44 godina da se ponovo popnu na krov sveta. Dočekali su to 1982. u Španiji kada su veteran Dino Zof i golgeter Paolo Rosi obradovali tifoze i doveli Italiju do treće titule.

Argentina je prvu titulu osvojila 1978. predvođena Marijom Kempesom, drugu 1986. kada je Gaučose predvodio "vanzemaljac" Dijego Maradona, a sada se besmrtnima pridružio i Lionel Mesi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading