DRAMA U KATARU! Devojka SLAVNOG Argentinca za dlaku izbegla SMRT, pa pobegla u ambasadu (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

14.12.2022

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija obaveštena o nesrećnom slučaju.

DRAMA U KATARU! Devojka SLAVNOG Argentinca za dlaku izbegla SMRT, pa pobegla u ambasadu (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram printscreen/agus.gandolfo

Agustina Gandolfo

Agustina Gandolfo, atraktivna devojka napadača Argentine Lautara Martineza, preživela je pravi pakao u Dohi nakon trijumfa Gaučosa u polufinalu Svetskog prvenstva nad Hrvatskom (3:0).

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lautaro Martinez u dresu Intera

 

Pomenuta lepotica je nakon trijumfa selekcije iz Južne Amerike otišla sa prijateljima da proslavi uspeh, ali onda je doživela pravi šok! Naime, u flaši pića našli su komadiće stakla i nastala je opšta panika.

Pili su i tek kasnije su shvatili da u piću ima stakla. Odlučili su odmah da odu u bolnicu na pregled. Srećom, svi su dobro.

Nakon bolnice odmah su otišli u ambasadu Argentine kako bi prijavili šta se dogodilo i odmah su obavestili i policiju. Želeli su da saznaju ko im je to uradio i zašto.

- Kakva sramota, podneli smo prijavu i imamo i svedoke u kafiću u kom smo bili - napisala je lepa Lautarova devojka na Instagramu.

 

 

Argentinka je rođena 1996. godine, a postala je poznata kačeći videe na svom Instagram profilu, što joj je i donelo svetsku slavu. Na jednoj žurci se upoznala sa Martinezom, sa kojim je i danas u vezi. U galeriji ispod možete saznati i zašto je baš ona proglašena za MIS Mundijala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading