MITROVIĆ ISKRENO O SUDBINI Piksija na klupi Srbije! Evo šta se TAČNO dešavalo u svlačionici nakon kraha na Mundijalu!

Autor:

Sport

02.12.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Švajcarske sa 3:2 i tako se oprostila od daljeg učešća na Mundijalu u Kataru.

MITROVIĆ ISKRENO O SUDBINI Piksija na klupi Srbije! Evo šta se TAČNO dešavalo u svlačionici nakon kraha na Mundijalu!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Napadač Srbije i strelac gola protiv Švajcaraca večeras Aleksandar Mitrović, jasno je rekao da selektor Dragan Stojković Piksi ima punu podršku tima i u predstojećim kvalifikacijama za EURO 2024. godine:

Republika

- Težak poraz, težak dan i teška noć kako za nas kao za i ljude u Srbiji. Idemo dalje, idemo kući... Čekaju nas nove kvalifikacije. Trebaće nam vreme da sve ovo zaboravimo. Dali smo zaista sve od sebe! U svlačonici je bila tišina nakon poraza, koji mi je opet, verovatno jedan od najtežih u karijeri. Primili smo naivne golove, kao deca. To je za dublju analizu. Nismo bili dovoljno dobri da idemo dalje. O čarkama sa njima to su sve normalne stvari na terenu. Moraću ponovo da pogledam situaciju oko penala, ali osetio sam kontakt. Mi smo bili zajedno i ostaćemo zajedno. Nikada bolja atmosfera nije bila od kada sam ovde u reprezntaciji. Šta je problem? Nismo igrali dovoljno dobro. Vaše mišljenje je da nismo igrali kako valja, ali opet smo igrali lepo. Piksi ima našu punu podršku, nema potrebe da ide. On nas je stvorio, sada se okrećemo kvalifikacijama - rekao je Mitrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading