UDARNA VEST: Najbolji igrač Švajcarske PROPUŠTA duel sa Srbijom!

Autor:

Sport

02.12.2022

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla i potvrda, veliki hendikep za Švajcarce!

UDARNA VEST: Najbolji igrač Švajcarske PROPUŠTA duel sa Srbijom!

Foto: Tanjug/AP

Nekoliko sata ostalo je do početka utakmice Srbija - Švajcarska, a "Blik" javlja da će "Sajdžije" silno oslabljene izaći na megdan "Orlovima".

DEŠAVANJA IZ KATARA MOŽETE PRATITI UŽIVO NA NAŠEM LAJV BLOGU

Najbolji igrač Švajcarske, golman Jan Zomer, nije uspeo da se oporavi od povrede, pa neće braniti na meču protiv naše reprezentacije, koji počinje od 20 časova.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kobel umesto Zomera brani protiv Srbije

Njega će na golu zameniti Gregor Kobel.

Zomer je tokom prva dva kola Mundijala pokazao najviše od svih izabranika selektora Murata Jakina. U nekoliko navrata spasao je svoj tim protiv Kameruna (1:0), a odlično je branio i protiv Brazila, kada je savladan tek u 83. minutu od strane Kazemira.

Kobel ima 24 godine, važi za pouzdanog čuvara mreže, a u 16 navrata je branio gol Borusije Dortmund tekuće sezone. Ipak, ostaje pitanje da li u potpunosti može da nadomesti Zomerov izostanak, pošto on važi za pravog lidera "Sajdžija", već dugi niz godina...

"Orlovi" večeras imaju imperativ pobede, a ukoliko osvoje tri boda čekaće da Kamerun ne pobedi Brazil, kako bi overili vizu za osminu finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading