FIFA NAPRAVILA PRESEDAN: Kada vidite ko sudi Srbiji protiv Brazila - ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI!

Autor:

Sport

22.11.2022

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno nesvakidašnja situacija.

FIFA NAPRAVILA PRESEDAN: Kada vidite ko sudi Srbiji protiv Brazila - ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI!

Foto: Tanjug/AP

Alireza Fagani na utakmici Srbija - Brazil

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje svoj put na Svetskom prvenstvu.

"Orlovi" će u četvrtak odigrati meč prvog kola Mundijala protiv Brazila (20 časova), a pred ovu utakmicu stigle su nesvakidašnje vesti iz FIFA.

Glavni sudija meča Srbija - Brazil biće Alireza Fagani, a ova odluka FIFA definitivno se neće dopasti navijačima u našoj zemlji. Fagani je pre četiri godine sudio duel Srbije i Brazila u kom je naš tim poražen sa 0:2 i na tom duelu se nije proslavio.

Tada je priznao gol Brazila koji nije bio regularan, jer je Miranda napravio faul nad Mitrovićem u akciji koju su krunisali pogotkom. Ulagali su proteste srpski fudbaleri, ali bilo je uzaludno jer se odluka nije promenila.

Fagani je sudija iz Irana, a na prošlom Svetskom prvenstvu sudio je četiri utakmice. Najbitniji od njih bio je okršaj za treće mesto, a zanimljivo je da je u nokaut fazi takmičenja delio pravdu i na meču kasnijih šampiona Francuza. Nama ostaje da se nadamo da je stekao neophodno iskustvo u odnosu na Mundijal u Rusiji i da će sada pravdu deliti na bolji način.

Ipak, zaista deluje nestvarno da FIFA na dva uzastopna Svetska prvenstva za utakmice istih timova u grupnoj fazi delegira istog sudiju.

Podsetimo, pored Srbije i Brazila u ovoj grupi nalaze se i reprezentacije Kameruna i Švajcarske, a "Orlovi" će u drugom meču igrati protiv Kamerunaca (28. novembar, 11.00) i Švajcarske (02. decembra, 20.00).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading