FUDBALSKI ČAROBNJAK: Šou Lionela Mesija - tri gola i dve asistencije! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.10.2024

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna nestvarna partija argentinskog fudbalera.

FUDBALSKI ČAROBNJAK: Šou Lionela Mesija - tri gola i dve asistencije! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Lionel Mesi, poznat kao čudesni Argentinac, još jednom je demonstrirao svoj neverovatan talenat i vodio svoju reprezentaciju do ubedljive pobede nad Bolivijom. Kvalifikaciona utakmica za Mundijal 2026. godine bila je prava predstava za navijače na Monumentalu u Buenos Ajresu, gde je Argentina slavila rezultatom 6:0.

Mesi je bio apsolutni junak utakmice, postigavši het-trik i tako obeleživši svoj jubilarni deseti u dresu nacionalnog tima. Pored toga, upisao je i dve asistencije, pokazujući svoju izvanrednu sposobnost da ne samo postiže golove, već i kreira prilike za svoje saigrače.

Sa 112 golova postignutih na 189 utakmica u dresu fudbalske reprezentacije Argentne, Mesi je prestigao Iranca Alija Daeija na listi najboljih reprezentativnih strelaca. Impresivno je da je ispred njega samo Kristijano Ronaldo, koji je neprikosnoven sa 132 gola. Ovo je samo još jedan u nizu rekorda koje Mesi obara i potvrda njegove izuzetne fudbalske karijere.

 

 

Mesi je istakao da mu je drago osetiti ljubav ljudi i da ga to pokreće, te da se unatoč godinama oseća poput deteta i uživa u timu. Njegova posvećenost reprezentaciji Argentine i njegova strast prema igri očigledni su faktori koji ga i dalje pokreću ka izvanrednim dostignućima na terenu.

S obzirom na ovu neverovatnu utakmicu, jasno je da Lionel Mesi i dalje nastavlja da inspiriše svoje saigrače i navijače širom sveta svojim fudbalskim umećem i predanošću. Sve dok nastavi da igra na ovom nivou, svet fudbala će uživati u njegovim majstorijama.

Da podsetimo, tridesetsedmogodišnji Lionel Mesi se nakon pune dve decenije koliko je proveo u redovima španske Barselone, leta 2021. godine preselio u francusku prestonicu, odakle je nakon 24 ,meseca krenuo na put "preko bare" i od 2023. godine je član Intera iz Majamija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading