UHAPŠEN POZNATI FUDBALER IZ PREMIJER LIGE! Napastvovao je devojku u hotelu!

Autor:

Sport

14.10.2024

10:56 >> 11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odmah reagovala.

UHAPŠEN POZNATI FUDBALER IZ PREMIJER LIGE! Napastvovao je devojku u hotelu!

Foto: Starsport

Poznati fudbaler (24) uhapšen je zbog sumnje da je silovao devojku u jednom luksuznom hotelu u Londonu. Kako se saznaje, u pitanju je internacionalac, koji je nastupao u Premijer ligi, a čije ime zbog zakona u Ujedinjenom Kraljevstvu nije javno objavljeno i sigurno neće biti do završetka postupka. Određen mu je pritvor do sredine decembra i policija radi na slučaju koji je potresao čitavo Ostrvo, prenosi britanski tabloid "Dejli Mejl".

Za sada se vrlo malo informacija pojavilo u javnosti, odnosno zna se da ga je prijavila devojka od dvadesetak godina koja je izjurila iz sobe i na recepciji hotela sa pet zvezdica tražila da pozovu policiju. Nezvanično, devojka je sa fudbalerom došla u hotel nakon što su se upoznali u jednom baru u Londonu. Devojka tvrdi da ju je fudbaler napao i silovao, pa je posle dolaska policije uhapšen. Policija je ispitala osumnjičenog, uzela otiske prstiju i DNK, a potom je u sobu u kojoj su zajedno bili ušla i forenzika. Analiziraju se takođe i snimci sa sigurnosnih kamera koji će pomoći u optužnici.

Jedine informacije koje su dostupne o osumnjičenom su da je u pitanju 24-godišnji fudbaler rođen van Velike Britanije, koji je igrao za nekoliko engleskih klubova, dok je takođe predstavljao i svoju reprezentaciju. U pitanju je, kako pišu tamošnji mediji, navodno "poznato lice Premijer lige".

Slučaj je odjeknuo širom Ostrva, izazivajući veliku pažnju javnosti i medija. Britanski tabloidi su veoma aktivno izveštavali o ovom slučaju, prateći svaki detalj i reakcije u vezi sa hapšenjem fudbalera. Ovakvi događaji izazivaju uvek veliku pažnju javnosti, a u kombinaciji sa popularnošću fudbalske zvezde, interesovanje je dodatno povećano.

Dok se slučaj razvija, javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji tok događaja i ishod istrage. Ovaj nemili događaj je još jednom pokrenuo pitanje odnosa prema nasilju nad ženama i uloge javnih ličnosti u društvu. S obzirom na veliku popularnost fudbalera, slučaj će sigurno izazvati dodatne rasprave i analize o ovom ozbiljnom problemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading