SAZNAJEMO! Evo šta se stvarno desilo ispred stadiona u Leskovcu!

Autor:

Sport

12.10.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo tuče.

SAZNAJEMO! Evo šta se stvarno desilo ispred stadiona u Leskovcu!

Foto: Printscreen/Republika

Večeras od 20.45, fudbalska reprezentacija Srbije će dočekati ekipu Švajcarske u Leskovcu u okviru 3. kola "A Divizije" Lige nacija.

Određeni srpski mediji su naveli da je došlo do tuče ispred stadiona, ali kako Republika saznaje, tako nešto se nije desilo ispred Dubočice, gde će se susreti reprezentacija Srbije sa fudbalerima Švajcarske. Događaj koji se odigrao ispred stadiona je oduzimanje zastava sa natpisima "Kosovo je Srbija" i "Nema predaje" srpskim navijačima.

Podsetimo, nakon remija sa Španijom (0:0) i poraza od Danske (0:2), izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija imaju priliku da se iskupe pred domaćom publikom. Očekuje se uzbudljiv susret između dobro poznatih rivala.

Republika

Foto: Republika

Dragan Stojković Piksi

 

Uoči današnjeg meča selektor Stojković je na konferenciji za medije izjavio:

Mogu da kažem da sam veoma zadovoljan kako su igrači trenirali, radili, ponašali se, nemamo kadrovskih problema. Svi su spremni, grupa igrača koja je prisutna na okupljanju je spremna za sutrašnji meč. Zadovoljan sam, za trenera je najvažnije da niko nije povređen i da možemo da računamo na sve. Radili smo po planu i programu, zakazan je trening za 17:30 na Čairu u Nišu, što je dobra odluka i srećni smo što smo na jugu Srbije na prelepom stadionu - rekao je na početku Piksi, pa dodao:

Kada reprezentacija igra svaka utakmica je važna. Važan je pristup, stil igre, svi ti elementi koji treba da krase jednu ekipu mi mormao da pokažemo i rezultat je važan bez obzira što je Liga nacija jer su ovo teške provere sa ekipama koje su u vrhu evropskog fudbala. Utakmica sa Švajcarskom je u tom rangu, Švajcarska poseduje kvalitet kako individualnom tako i u kolektivnom smislu. Oni već 20-ak godina u kontinuitetu igraju na velikim takmičenjima i sa te strane mi se dobro poznajemo. Grupa igrača koja je tu dugi niz godina i istrčaće na teren, znamo se svi dobro i ne očekujem iznenađenja što se taktike tiče. Nema nikakvih tajni, zbog svih ovih stvari očekujem tešku i borbenu utakmicu, da damo svoj maksimum i probamo da pobedimo jer svaki pozitivan rezultat koji se rezultuje u pobedi podiže samopouzdanje i vraća osmeh i raspoloženje kod igrača i navijača, javnosti, medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading