HALAND KRIO MALOLETNICU, PA JOJ NAPRAVIO DETE: Norvežanin ne troši vreme

Autor:

Sport

11.10.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaju pravu ljubavnu priču

HALAND KRIO MALOLETNICU, PA JOJ NAPRAVIO DETE: Norvežanin ne troši vreme

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland slavi gol protiv Lajpciga (7:0)

Norveški reprezentativac Erling Haland, poznat po golovima i talentu, sada je vrlo verovatno spreman da postane i otac. Nakon meča protiv Slovenije, Haland je na društvenim mrežama podelio fotografiju na kojoj sisa palac leve ruke i ima loptu ispod dresa, uz emotikone bebe i opis "uskoro", što je izazvalo spekulacije da najavljuje dolazak prinove. Ovaj potez dolazi samo nekoliko dana nakon što je viđen sa devojkom Izabel Haugseng Johansen u potrazi za kućom u Češiru, nedaleko od Mančestera.


Erling i Izabel su se upoznali kao deca u Bergenu i od tada su bili nerazdvojni. Odrasli su igrajući fudbal zajedno i sanjajući o uspehu na terenu. Njihova ljubav je opstala i tokom Halandovih uspona i padova, kojih nije bilo mnogo, a Izabel je podržala njegov san o uspehu u Bundesligi, dok je istovremeno tragala za sopstvenim uspehom igrajući ženski fudbal u Nemačkoj.


Par je uvek cenio privatnost i retko delio intimne trenutke na društvenim mrežama, preferirajući da zadrže svoju ljubav za sebe. Mnogi kao razlog tome navode to što je ona do pre manje od dve godine bila maloletna, ali, sada više skrivanja nema.  Dvadesetogodišnjakinja je istakla da je najsrećnija kada je sa ljudima koje voli i radi stvari koje voli, te da žele da žive svoje živote bez previše pažnje javnosti.

Haland trenutno iznajmljuje kuću u Alderli Edžu, ali izgleda da je spreman da uloži novac u nekretninu na drugom mestu, verovatno pogodnijem za odrastanje bebe. Nedavno je viđen sa devojkom kako razgovara sa agentom za nekretnine dok istražuju neverovatnu vilu vrednu £3.5m u Češiru, koja poseduje šest spavaćih soba, šest dnevnih soba, sopstvenu teretanu, bazen, parno kupatilo i saunu.

Kada je prešao sve moguće nivoe u fudbalu, odlučio je da ne dangubi vreme i oproba se i u očinstvu. Norveški "robot" ne planira da stane...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading