SKANDAL U BARSELONI! Bivši igrač tužio klub zbog milionskog duga! (FOTO)

Autor:

Sport

08.10.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekujemo reakciju katalonskog giganta

SKANDAL U BARSELONI! Bivši igrač tužio klub zbog milionskog duga! (FOTO)

Foto: Profimedia

Fudbaleri Barselone

Nekadašnji fudbaler Barselone, Serhio Aguero, podneo je tužbu protiv katalonskog kluba zbog tvrdnje da mu duguju tri miliona evra na ime neisplaćenih zarada. Ova situacija nastala je nakon što je Aguero, zbog srčanih problema, završio svoju igračku karijeru u decembru 2021. godine, dok je još bio na platnom spisku Barselone.

Prema izveštaju španskog lista "AS", Barselona je trebalo da isplati Agueru platu za prvu godinu ugovora o osiguranju, ali je osiguravajuća kuća odbila da to učini, tvrdeći da su srčani problemi bili prisutni kod fudbalera još od detinjstva. Ova situacija je dovela do tužbe koju je Aguero podneo protiv kluba.

Aguero je stigao u Barselonu u maju 2021. godine, ali je usled srčanih problema odigrao svega pet utakmica, postigavši jedan gol protiv Real Madrida. Ovaj period predstavlja značajan preokret u karijeri ovog poznatog napadača, koji je svoju fudbalsku karijeru započeo u Independijenteu, a potom igrao za Atletiko Madrid i Mančester siti pre nego što je stigao u Barselonu.

Foto: Foto/instagramprintscreen

Tužio klub zbog dugova: Serhio Aguero

Nakon podnošenja tužbe, javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije, dok se očekuje da će Barselona dati svoj odgovor na optužbe Serhia Aguera. Ova tužba dodatno baca svetlo na pitanje odnosa između fudbalera i klubova u slučajevima kada se javi zdravstveni problem koji utiče na nastavak karijere.

U zaključku, tužba Serhia Aguera protiv Barselone zbog neisplaćene zarade predstavlja značajan razvoj događaja u fudbalskom svetu, istovremeno bacajući svetlo na pitanje odgovornosti klubova prema igračima u slučajevima zdravstvenih problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading