SAMO POBEDA LEČI EVROPSKE RANE: Šampion stiže na "Lagator" - evo gde možete pratiti duel između "traktorista" i Zvezde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.10.2024

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bodovi su neophodni i jednima i drugima.

SAMO POBEDA LEČI EVROPSKE RANE: Šampion stiže na "Lagator" - evo gde možete pratiti duel između "traktorista" i Zvezde!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde nakon poraza u drugom kolu UEFA Lige šampiona od ekipe Intera u Milanu (0:4) vraćaju se obavezama u nacionalnom šampionatu.

Izabranici trenera Vladana Milojevića u prnih devet takmiačerskih mečeva ostvarili su skoro od osam pobeda i jdnog remija, uz gol količnik 27:5 i u predstojeći meč ulaze sa epitetom apsolutnog favorita, dok sa druge strane fudbaleri IMT-a imaju želju da u susretu sa najtežim mogućim rivalom prekinu crni niz poraza.

Popularni "traktoristi" u poslednja tri takmčarska meča u okviru Superlige Srbije poraženi su od subotičkog Spartaka (0:2), novosadske Vojvodine (0:3) i OFK Beograda (3:4) i u ovom momentu nalaze se na pretposlednjoj 15. poziciji sa svega osam osvojenih bodova i jasno je da im predstoji borba za opstanak u superligaškom društvu.

Meč između IMT-a i Crvene zvezde na programu je danas (nedelja, 6. oktobar( sa početkom od 19 časova, a svi ljubitelji fudbala koji se ne našu na tribinama lozničkog stadiona "Lagator" imaće priliku da direktan preno ovog meča prate na kanalu TV Arena sport Premium 1 jedan sa početkom od 19 časova.

Foto: FK Crvena zvezda

Strateg šampiona na poslednjem treningu pred put u Loznicu

 

Uoči večerašnjeg meča trener srpskog šampiona Vladan Milojević je izjavio:

- Očekuje nas utakmica protiv nadahnute, mlade i poletne ekipe. Biće neizvesno, jer je IMT zaista dobar tim. Imaju mnogo mladih igrača, dobar su kolektiv, sjajno selektirani, o čemu pokazuju i transferi koje su imali u bliskoj prošlosti. Mnogo je tu mladih igrača koji su prošle godine osvojili Omladinsku ligu Srbije, tako da treba obratiti pažnju na čitav kolektiv. Smatram da situacija na tabeli ne oslikava njihov kvalitet i da to nije realno stanje.

Očekuje se da će utakmica biti obeležena neizvesnošću i borbom za svaki gol, s obzirom na kvalitet oba tima. Crvena zvezda će pokušati da iskoristi svoje iskustvo i kvalitet, dok će IMT dati sve od sebe da pokaže svoju snagu i mladalačku energiju na terenu.

Za ljubitelje fudbala, ovo će biti prilika da uživaju u raznovrsnim fudbalskim veštinama i taktičkim potezima, te da vide kako se mladi igrači IMT-a snalaze protiv iskusnijih protivnika. Sve u svemu, očekuje nas uzbudljiv fudbalski spektakl koji će privući pažnju brojnih navijača i ljubitelja sporta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading