ZAVIRILI SMO U DEO MUZEJA LEGENDARNE "MEACE": Pogledajte kult reprezentacije Italije! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

30.09.2024

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogata istorija "azura".

ZAVIRILI SMO U DEO MUZEJA LEGENDARNE "MEACE": Pogledajte kult reprezentacije Italije! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21.00 čas igraju drugo kolo Lige šampiona protiv Intera na kultnom stadionu "Đuzepe Meaca". Ovo će za izabranike Vladana Milojevića biti veliki izazov, pošto će šampiona Srbije imati težak zadatak, a to je da poprave utisak nakon poraza od Benfike u Beogradu.

Republika se nalazi u Milanu, a posetili smo legendarni stadion koji je ugostio mnoge velikane. Zavirli smo unutar legendarnog stadiona i naišli na muzej reprezentacija Italije koja je veoma bogata. Tu se nalaze i četiri pehara namenjan prvaku Sveta, kao i dva kao vladaru Starog Kontinenta. Ovaj muzej je posvećem i legendama poput Đuzepea Meace, Dine Zofa, Fabina Kanavara, Paola Maldinija i ostalih legendi koji su bili deo uspeha ovo nacionalnog tima. 

Podestimo, Zvezda je u prvom kolu izgubila od Benfike sa 2:1, dok je Inter odigrao remi (0:0) sa Mančester sitijem. Ono što je veliki hendikep za crveno-bele je to što su italijanske vlasti zabranile dolazak "Delije" u Milano ili bilo kog za srpskim paošem da ide na utakmicu, zbog sukoba sa navijačima Rome u Bolonji nakon utakmice Evrolige sa Virtusom.

Očekuje nas spektakl od strane domaćih pristalica, a i pored toga što je zabranjen dolazak naših navijača, naš portal je zabeležio dvojicu koji su došli da podrže svoj voljeni klub u veoma bitnoj utakmici. Šampion Srbije sigurno u ovaj susret ulazi sa velikim motivom, kako bi se pokazali da nisu u najelitnijem evropskom takmičenju koje je od ove sezone u novom foramtu.

Foto: Republika.rs

Republika u Milanu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading