GOLČINA KOVAČA DA SMIRI LUČANCE: Partizan opet ima dva pogotka prednosti

Autor:

Sport

29.09.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaslužili su ga crno-beli

GOLČINA KOVAČA DA SMIRI LUČANCE: Partizan opet ima dva pogotka prednosti

Foto: Starsport

FK MLADOST LUČANI - FK PARTIZAN 1:3

'45+1 (P) Pejović; '12 Ilić, '26 Jovanović, '57 Kovač

TOK MEČA

57. minut - GOL! 1:3 - STEFAN KOVAČ! Auh, kakva golčina! Obigravali su oko gola domaćih igrači Partizana, a nakon šuta Filipovića koji je završio na prečki, u nastavku akcije Stefan Kovač je potegao iskosa i pogodio fenomenalno, te praktično lobovao Stamenkovića!

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

 

 

45+1 - GOL! 1:2 - ALEKSANDAR PEJOVIĆ SMANJUJE SA BELE TAČKE! Praktično ni iz čega Lučanci dolaze do aktivnog rezultata u poslednjim trenucima prvog dela, zbog vrlo naivne greške Mujakića koji je skrivio penal.

44. minut - Umalo bomba Zubairua! Ostala ova njegova "raketa" na prečki gola Stamenkovića.

42. minut - Kakva odbrana Jovanovića! Užasna greška crno-belih u defanzivi nije ih koštala jer čuvar mreže krajnjim naporima sprečava lobovanje i izbacuje loptu u korner.

40. minut - Zahid pogađa Stativu!

32. minut - Sada još katastrofalniji promašaj Jovanovića! Zubairu mu je perfektno centrirao, ali je špic Partizana zapetljao noge i poslao loptu u gol-aut umesto u mrežu!

30. minut - Auh, kakva prilika za Mladost! Mujakić je praktično ostavio loptu "na tacni" za Krsmanovića, ali špic Lučanaca je prebacio čitav gol iz situacije 1na1!

 

 

26. minut - GOL! 2:0 ZA PARTIZAN - ĐORĐE JOVANOVIĆ! Šok terapija sa odlaskom Stanojevića izgleda radi! Kovač je uposlio Jovanovića, a on konačno završio napad kako treba i prekinuo golgeterski post.

 

 

12. minut - GOL! 1:0 ZA PARTIZAN - MIHAJLO ILIĆ! Odličan početak meča za goste! Antić je centrirao iz kornera, a povratnik u redove crno-belih je ostao usamljen na skoku i glavom sproveo loptu u mrežu.

7. minut - Kolosalna prilika za Mladost! Ćirković je obišao Jovanovića i uspeo da šutne, ali je lopta išla nešto sporije i na gol liniji ju je zaustavio Mujakić.

MEČ JE POČEO

SASTAVI

MLADOST: Stamenković – Ćirković, Cvetinović , Joksimović, Udovičić – Andrić, Pejović – Ljubomirac, Čirić, Tumbasević – Krsmanović.

PARTIZAN: A. Jovanović – Filipović, Ilić, Mujakić, Antić – Ovusu, Kovač – Kalulu, Zahid, Zubairu – Đ. Jovanović

UVOD

 

 

Fudbaleri Partizana doživeli su potpuni debakl u 174. večitom derbiju kada su na svom stadionu u Humskoj ulici poraženi od Crvene zvezde rezultatom 0:4, čime je evidentna kriza još više produbljena i neretko se po sportskim kuloarima pominje čak i repriza sezone 1978/79 kada su crno-beli u poslednjem kolu sašuvali status člana elitnog ranga fudbala u tadašnjoj SFR Jugoslaviji.

Usled svega navedenog, "kola su se slomila" na treneru Aleksandru Stanojeviću koji je napustio redove crno-belih nakon katastrofalnog starta sezone, a klub koji se u ovom momentu nalazi na desetoj poziciji superligaškog karavana sa 11 osvojenih bodova, očekuje veliko iskušenje u Lučanima gde će odmeriti snagu sa ekipom Mladosti koja se nalazi u seriji od pet uzastopnih trijumfa i koja bi se pobedom nad prošlosezonskim vicešampionom Srbije izjednačila sa OFK Beogradom na drugom mestu na tabeli iza Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Pored sjajne serije Lučanaca, u prilog im ide i činjenica da ih sa klupe predvodi Nenad Lalatović koji je neretko, sa svim klubovima koje je predvodio, umeo da zagorča život crno-belima i oduzme im bodove kada je malo ko to mogao da očekuje.

Nakon svih dešavanja u prethodnom periodu, doneta je odluka da ekipu Partizana preuzme legenda kluba Savo Milošević, ali će on zvanično brigu o prvom timu preuzeti u ponedeljak 30. septembra, tako da će igrače u crno-beloj opremi u Lučanima na teren izvesti Branko Vukašinović, doskorašnji Stanojevićev pomoćnik.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
dragan

29.09.2024 17:55

čime je mladost nzasluzila da joj se non stop sviraju penali,ne smeš da ih pogledaš u šesnaest