ZVEZDA PREDSTAVILA TREĆI DRES: Navijači kluba su bili oduševljeni, a onda su primetili jedan detalj...(FOTO)

Autor:

Sport

28.09.2024

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krije se jaka simbolika.

ZVEZDA PREDSTAVILA TREĆI DRES: Navijači kluba su bili oduševljeni, a onda su primetili jedan detalj...(FOTO)

Foto: wikipedia, shutterstock

Fk Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda je nedavno predstavio treću garnituru dresova za sezonu 2024/25, koja je u osnovi bele boje sa zlatnim detaljima. Ovaj potez je izazvao veliku pažnju javnosti i navijača, te je postao predmet rasprave u fudbalskim krugovima.

U objavi na društvenim mrežama, klub je istakao značaj tradicije i ponosno najavio dolazak "novog klasika". Naglasak je stavljen na istoriju kluba i nastavak tradicije, pozivajući navijače da sa ponosom nose treću garnituru dresova kao deo Zvezdine istorije.

Kao simbol tradicije, na dresu se nalazi fotografija Rajka Mitića, prve "zvezdine zvezde", koja je postavljena kao omaž legendarnom fudbaleru. Ova gesta dodatno naglašava važnost istorije kluba i njen uticaj na novu garnituru dresova.

Posebno zanimljiv detalj novog dresa je fotografija stadiona "JNA" u pozadini, gde su fudbaleri Crvene zvezde igrali mečeve prvih 18 godina svog postojanja. Ovaj detalj simbolično povezuje prošlost i sadašnjost kluba, te čini novu garnituru dresova još značajnijom za navijače.

Nakon predstavljanja treće garniture dresova, javnost je burno reagovala, izražavajući svoje mišljenje o novom dizajnu. Očekuje se da će ova tema i dalje biti aktuelna u narednom periodu, dok će navijači imati priliku da vide igrače Crvene zvezde u novoj opremi tokom narednih utakmica.

Uzbuđenje oko novog dresa Crvene zvezde samo pokazuje koliko je ova tema važna za navijače i koliki uticaj ima tradicija kluba na njihovu pripadnost i ponos. S nestrpljenjem se očekuju naredni koraci kluba i reakcije navijača na novu treću garnituru dresova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading