ZVEZDA ZAKLJUČALA MESIJA! BISER Marakane još ČETIRI godine u crveno-belom!

Autor:

Sport

27.09.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maksimović nastavlja da živi snove

ZVEZDA ZAKLJUČALA MESIJA! BISER Marakane još ČETIRI godine u crveno-belom!

Foto: FK Crvena zvezda

Oni koji su pratili mlađe selekcije znaju da je ovo već odavno trebalo da se uradi, a onima koje zanimaju samo utakmice seniorskog tima postalo je jasno posle večitog derbija. Andrija Maksimović, najveći biser Omladinske škole Crvene zvezde, danas je potpisao novi ugovor sa klubom, produžavajući svoj boravak na Marakani sve do 2027. godine. Ovaj talentovani ofanzivni vezista je nedavno privukao pažnju javnosti fantastičnom partijom protiv Partizana, postavši drugi najmlađi debitant ikada na večitom derbiju. Njegove igre nisu prošle nezapaženo, te su ga skauti evropskih giganta pažljivo pratili, a selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, odlučio je da ga uvrsti na spisak za predstojeće utakmice Lige nacija, čime je Maksimović dobio priznanje za naporan rad godinama unazad.


Srećan sam što sam produžio ugovor sa voljenim klubom. Nastaviću da treniram i vredno radim kako bih dokazao da mogu još bolje. Igrao sam derbi, dokazao da mogu da se nosim sa prvotimcima u Superligi, i želim da samo tako nastavim, kako bih u budućnosti bio standardan u Crvenoj zvezdi. Nakon derbija, želja mi je da debitujem i u Ligi šampiona - poručio je Maksimović.

I Mitar Mrkela je bio izuzetno srećan zbog produžetka saradnje.

Maksimović je biser naše Omladinske škole i samo se čekao pravi trenutak kada će biti starter na nekoj velikoj utakmici. Za njega je to bio 174. večiti derbi. Andrija je počeo utakmicu, odigrao odlično i sada su se svi u Srbiji i svetu upoznali sa njegovim kvalitetom za koji smo mi odavno znali da poseduje. Ugovor koji produžujemo je nagrada za kvalitet, trud i rad koji je pokazao tokom fudbalskog odrastanja u Zvezdi. Čestitke i njemu, i našoj akademiji, jer imamo sjajnog fudbalera pred kojim je blistava karijera - poručio je Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading