KEJN RAZNEO DINAMO, PA PODIGAO TRI PRSTA: Englez Hrvatu stavio so na ranu

Autor:

Sport

18.09.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hteli smo da damo 10. i 11. gol, tvrdi Englez.

KEJN RAZNEO DINAMO, PA PODIGAO TRI PRSTA: Englez Hrvatu stavio so na ranu

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn i Džamal Musijala

Fudbaleri Bajerna ponizili su Dinamo iz Zagreba slavivši u prvom meču Lige šampiona sa neverovatnih 9:2. Međutim, to kao da nije bilo dovoljno, pa je Englez Hari Kejn stavio so na ranu i podigao tri prsta, što je simbol koji Hrvati nikako ne vole zbog Srba.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kejn slavio het-trik, ali je dao i četvrti gol

Naime, on je bio strelac u 19, 57. i 73. minutu, pa kada je kompletirao het-trik slavio je sa tri podignuta prsta. Ipak, nije ostalo na tome, već je dao i četvrti u 78. minutu. Da miriše na goleadu bilo je jasno već u 33. minutu kada je na 2:0 povisio Gereiro, a onda je Majkl Olise dao gol. Trgli su se Hrvati golovima Bruna Petkovića i Ogivara za 3:2, a onda je počelo gaženje. Kejn je zatim dao drugi gol, jedan mu je poništen, Olise je opet pogodio, zatim Hari  dva puta sa penala, a Dinamo su dokrajčili Liroj Sane u 85. minutu i Leon Gorecka u poslednjem napadu koji je dao pogodak za konačnih 9:2. Međutim, Kejn je otkrio da tu nisu hteli da stanu, ali je nestalo vremena.

- Hteli smo da damo 10. i 11. gol. Hteli smo da postavimo letvicu visoko na startu Lige šampiona i uspeli smo u tome. Jedino na startu drugog poluvremena nismo bili dobri, ali nakon tih 3:2 smo ubacili u višu brzinu. Želimo da pokažemo da smo dobri od starta sezone u svim takmičenjima. Ovo je prvi puta da sam imao tri penala u jednoj utakmici, a trener traži da budemo nemilosrdni i mislim da smo bili takvi. Možemo da budemo još bolji od ovoga - rekao je Englez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading