TVOJA ZVEZDA JE NAŠ SVETIONIK: Žanina porodica se šest meseci bori sa tugom

Autor:

Sport

11.09.2024

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka fudbalskog trenera preminula je u 36. godini.

TVOJA ZVEZDA JE NAŠ SVETIONIK: Žanina porodica se šest meseci bori sa tugom

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram

Žana Okuka, ćerka proslavljenog srpskog fudbalskog trenera Dragana Okuke preminula je proletos u 36. godini života. Ona je sahranjena na groblju Orlovača 15. marta, a njeni najmiliji okupiće se ponovo na istom mestu u četvrtak 12. septembra kako bi joj odali šestomesečni pomen.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Bila je prelepa: Žana Okuka

Da je Žana još uvek duboko u njihovim srcima najbolje znaju njeni otac i majka, kao i svi prijatelji i rodbina. Međutim, reči kojima su podsetili sve na prošlo tužnih pola godine slamaju srca.

- Ni odaljenost, ni vreme, ni prkosi svih sudbina, ne mogu umanjiti ljubav, tugu, bol i čežnju za tobom. Tvoja zvezda je naš svetionik, svetlost i putokaz da izdržimo i istrajemo u uspomeni i ponosu na tebe - stoji u čitulji u dnevnim novinama koja je potpisana sa "tovji najmiliji.

Republika

Foto: Printskin

Čitulja za Anu

Podetimo, Žana je sahranjena u belom kovčegu, uz pregršt cveća, suze i ogromnu tugu, a ogroman broj ljudi se skupio da oda poslednju poštu. Žanin ujak je održao govor u ime porodice, opisao je njen život, odrastanje i bolest, a prisutni nisu mogli da zadrže suze.

Veliki broj poznatih ličnosti je prisustvovao sahrani, pa i selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi, tadašnji trener Partizana Igor Duljaj, legenda Zvezde Vladimir Petrović Pižon, Rasim Ljajić, Aleksandar Antić, Jovan Šurbatović, Gordan Petrić, Nikola Rokvić, Željko Samardžić, Vladan Milojević, Zvezdan Terzić, Mitar Mrkela, Rade Bogdanović, Ljubiša Tumbaković, Zoran Bata Mirković, Boško Djurovski, Ivica Iliev i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading