TRAGEDIJA: Upucan fudbaler, podlegao povredama!

Autor:

Sport

18.07.2024

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga!

TRAGEDIJA: Upucan fudbaler, podlegao povredama!

Foto: shutterstock

Danas je Srbiju zavila tužna vest o tragičnoj smrti bivšeg fudbalera Hajduk Ribarice, Nikole Krsmanovića. Krsmanović, koji je nekada igrao za Hajduk, nažalost je podlegao povredama nakon što je upucan dok je vršio rutinsku kontrolu u svojstvu policajca. Ovaj događaj je potresao ne samo sportsku zajednicu, već i celu Srbiju.

Krsmanović je bio poznat po svom fudbalskom talentu, a igrao je za klub Hajduk Ribaricu. Nakon završetka fudbalske karijere, posvetio se radu u policiji, gde je obavljao poslove rutinske kontrole. Poslednji angažman Nikole Krsmanovića bio je u klubu 14. Oktobar iz Draginca, gde je nastavio da doprinosi zajednici na drugačiji način.

Hajduk Ribarica, klub u kojem je Nikola Krsmanović ostavio neizbrisiv trag, izrazio je duboku tugu i šok povodom tragične smrti svog bivšeg igrača. 

- Ovog crnog jutra nas je dočekala jedna tužna vest. Bivši fudbaler našeg kluba, Nikola Krsmanović, je noćas upucan dok je kao policajac vršio rutinski kontrolu. Porodici Krsmanović, prijateljima, kao i FK 14. Oktobar iz Draginca gde je Nikola poslednje igrao, posle odlaska iz Hajduka, izjavljujemo duboko saučešće. Tuga je ogromna! Krsmo naš dobri, počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju! - napisali su iz Hajduka.

 

https://www.instagram.com/p/C9jnNLgt1JS/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

 

Tragična smrt Nikole Krsmanovića je potresla mnoge ljude širom Srbije. Krsmanović je ostavio dubok trag kako na fudbalskom terenu, tako i kroz svoj angažman u policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading