EVRO 2024, DAN 8: Slovaci nastavljaju utabanim stazama - "davljenici" se sastaju u Berlinu! Za kraj dana sledi spektakl u Lajpcigu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.06.2024

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo toga će biti jasnije nakon današnjih mečeva.

EVRO 2024, DAN 8: Slovaci nastavljaju utabanim stazama - "davljenici" se sastaju u Berlinu! Za kraj dana sledi spektakl u Lajpcigu!

Foto: Uefa.com

Nakon dana u kojem su "orlovi" pogotkom Luke Jovića u nadoknadi vremena sačuvali šanse da se nađu u nokaut fazi ovogodišnjem Evropskog prvenstva, sledi dan koji donosi nova uzbuđenja i nove tri, zasigurno uzbudljive utakmice.

Slovačka : Ukrajina

Današnji dan započienj utakmicom u Diseldorfu gde će snage odmeriti reprezentacije Slovačke i Ukrajine.

Nakon startnog iznenađujućeg trijumfa nad selekcijom Belgije (1:0), Slovaci bi već danas mogli da u duelu sa Ukrajincima da obezbede sebi plasman u osminu finala dok selekciji Ukrajine ne preostaje ništa drugo nego da trijumfom popravi utisak, s obzirom da su u premijernom meču ovogodišnjeg takmičenja ubedljivo poraženi od Rumunije rezultatom 0:3.

I pored ostvarenja u prvom kolu, kladionice veće šanse za trijumf daju Ukrajincima.

Meč je na programu od 15 časova na "Merkur Areni" u Diseldorfu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Biti, ili ne biti za Ukrajince

 

Poljska : Austrija

Od 18 časova na Olimpijskom stadionu u Berlinu sastaće se dve poražene ekipe iz prvog kola grupe D.

Reprezentacija Poljske doživela je neuspeh u meču sa Holandijom (1:2), dok se Austrija isprsila pred Francuskom, ali je to bilo dovoljno samo za minimalni poraz, rezultatom 0:1.

Predstojeći meč suštinski će predstavljati borbu za treću poziciju na tabeli navedene grupe i jasno je da popravnog nakon ovog meča. više neće biti.

Kladionice veću šansu za trijumf daju Austrijncima, ali će to morati da dokažu i na terenu.

 

Holandija : Francuska

Republika

Foto: Profimedia

Francuzi su uspeli na startu takmičenja da stignu do minimalne pobede

 

Za kraj dana sledi istinski fudbalski spektakl. Reprezentacije Holandije i Francuske nisu blistale na startu takmičenja, ali se očekuje veoma uzbudljiv duel koji će najverovatnije odrediti i pobednika grupe D.

Derbi danaa igra se sa početkom od 21 čas na "Red Bul Areni" u Lajpcigu, a "trikolori" su po mišljenjima kladionica blagi favoriti u predstojećem meču.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading