GVARDIOLA UZEO METLU U RUKE! Siti više NE RAČUNA na defanzivca!

Autor:

Sport

16.06.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rastanak sa portugalskim reprezentativcem sve izvesniji.

GVARDIOLA UZEO METLU U RUKE! Siti više NE RAČUNA na defanzivca!

Foto: star sport

Pošto je proveo prethodnu sezonu na pozajmici u Barseloni, Žoao Kanselo se sada suočava sa neizvesnom budućnošću u pogledu nastavka svoje fudbalske karijere.

Portugalski bek nije uspeo da ostvari očekivanu ulogu u ekipi Mančester sitija, pod vođstvom Pepa Gvardiole, što je dovelo do odluke o njegovom odlasku iz redova četvorostrukog uzastopnog šampiona Premijer lige.

Iskusni defanzivac se vratio sa pozajmice iz katalonskog giganta, ali se Kanselo našao u situaciji gde je bio nezadovoljan svojom minutažom u ekipi Mančester sitija, dok ni Pep Gvardiola nije bio zadovoljan njegovim igrama. Ovo je dovelo do zaključka da je najbolje rešenje za obe strane da se rastanu. Kanselo sada mora da pronađe novi klub gde će imati priliku da se vrati karijeru na pravi kolosek.

 

 

Mančester siti je postavio cenu od 30 miliona evra za transfer Kansela, što će sigurno privući pažnju klubova koji su zainteresovani za dovođenje prekaljenog portugalskog beka.

Od dolaska na Etihad 2019. godine, Kanselo je odigrao 154 utakmice, postigao devet golova i zabeležio 21 asistenciju. Njegov boravak u klubu ostavio je traga, ali je jasno da su se stvari promenile i da je došlo vreme za novi izazov u njegovoj karijeri.

Do dolaska u redove "građana", Kanselo je igrao za Benfiku, Valensiju, Inter i Juventus, dok ga je Siti slao na pozajmice u minhenski Bajern i Barselonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading