ČUKARIČKI JOŠ ČEKA BNA POJAČANJE! Matijašević OBJASNIO celu ZBRKU!

Autor:

Sport

09.06.2024

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Brđani" silno žele fudbalera Šarlota.

ČUKARIČKI JOŠ ČEKA BNA POJAČANJE! Matijašević OBJASNIO celu ZBRKU!

Foto: Starsport

Vladimir Matijašević

Fudbalski klub Čukarički izgleda da je na korak od angažovanja novog igrača iz Šarlota. Vladimir Matijašević, sportski direktor kluba, potvrdio je da su u završnoj fazi pregovora sa američkim timom oko dovođenja levog beka Hamadi Diopa.

- Istina je, pregovaramo sa Šarlotom o angažovanju levog beka, u finalnoj smo fazi. Ali, tamo ne odlučuju samo klubovi, već mora i sama MLS liga to da učini. Nadam se da ćemo sledeće semice dobiti pozitivan odgovor. Ako bude tako, ući ćemo u krajnje detalje u tim razgovorima. Nadam se da ćemo dovesti baš ovog igrača - kazao je Vladimir Matijašević

Ukoliko sve bude po planu, Čukarički će dovesti baš ovog igrača, što bi predstavljalo značajno pojačanje za tim.

Pored Diopa, Matijašević je najavio i dolazak još jednog pojačanja, ovog puta na poziciji prednjeg veznog igrača. Sportski direktor ističe da bi ovaj igrač trebalo da se pridruži Čukaričkom do petka, što dodatno potvrđuje ambicije kluba da se pojača pred nastavak sezone.

- Što se tiče pozicije prednjeg veznog igrača, on će doći u Čukarički do petka - naglasio je Matijašević.

Brđani su ove sezone, posle nekoliko sezona, ostali bez učešća na evropskoj sceni, pošto su takmičenje u Superligi Srbije završili na šestoj poziciji sa 57 boda, četiri manje od Vojvodine i Radničkog iz Kragujevca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading