JUVENTUS KRENUO PO JOŠ JEDNOG SRBINA: Vlahović i Kostić dobijaju saigrača iz reprezentacije!

Autor:

Sport

08.06.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samardžić sve bliži Juventusu.

JUVENTUS KRENUO PO JOŠ JEDNOG SRBINA: Vlahović i Kostić dobijaju saigrača iz reprezentacije!

Foto: Starsport

Nakon četvrte sezone bez osvajanja titule, Juventus je odlučio da krene u reorganizaciju kluba. Prvi korak je angažovanje novog stratega, a očekuje se promocija Tijaga Mote kao novog trenera. Nakon toga, pažnja kluba će biti usmerena na pojačanja u igračkom kadru. Bjankoneri su skoro dogovorio dolazak golmana Monce Mikelea di Gregorija, čime će dodatno ojačati svoj timski sastav.

Primarni zadatak sportskog sektora Stare dame biće da zaoštri konkurenciju u veznom redu. Među opcijama koje se razmatraju su Teun Koopmajners i Douglas Luiz, ali i mladi srpski vezista Lazar Samardžić iz Udinezea. Potpredsednik Juventusa, Stefano Kampocija, potvrdio je da je Udineze spreman da se odrekne Samardžića u slučaju zadovoljavajuće ponude, iako je on postao jedan od ključnih igrača ekipe.

Foto: Starsport

Lazar Samardžić

Zanimljivo je da Samardžić ima klauzulu u ugovoru po kojoj bi u slučaju ispadanja u Seriju B postao slobodan igrač, što znači da bi Juventus mogao da ga angažuje bez obeštećenja ako bi Udineze ispao iz višeg ranga takmičenja. Juventus je odlučan da napravi promene kako bi se vratio na vrh italijanskog fudbala, a angažovanje novog trenera i pojačanja u igračkom kadru predstavljaju prve korake u ostvarenju tog cilja.

- Udineze je stabilan i ne mora da rasprodaje igrače. Ipak, ukoliko bi se stvorili uslovi i ako igrač bude prihvatio, bila bi to je jedna od opcija koju bismo kao klub razmatrali - rekao je član uprave Stare Dame.

Podsetimo, Samardžić je prošle sezone bio nadomak Intera, ali je taj transfer na kraju propao. Reprezentativac Srbije je član Udinezea od 2021. godine, a ove sezone zabeležio je 34 nastupa i postigao šest golova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading