KOME SADA VEROVATI?! U Evropi tvrde: NOLE OPERISAN! Boža Maljković negira: MI NEMAMO TU INFORMACIJU!

Autor:

Sport

05.06.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo da sve dobro prođe, pa kako god...

KOME SADA VEROVATI?! U Evropi tvrde: NOLE OPERISAN! Boža Maljković negira: MI NEMAMO TU INFORMACIJU!

Foto: oks.org.rs

Novak Đoković i Božidar Maljković

Ekip je jutros javio da Novak Đoković danas u toku dana operiše koleno, dok je Gazeta u isto vreme tvrdila da je to već odrađeno, ali...

Srpski teniser povredio je meniskus desne noge i zbog toga je se povukao s Rolan Garosa bez borbe u četvrtfinalu

Navodno, uz preporuku lekara, konstatovano je da je hirurški zahvat najbolje rešenje ako želi da nastavi da se bavi tenisom na najvišem nivou, ali i da skrati oporavak koliko god je to moguće.

Međutim, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković tvrdi da Nole još nije operisan!

Republika

Foto: Starsport

Božidar Maljković

- Francuzi su u ozbiljnim medijima napisali da je operisan. Međutim, mi smo dobili informaciju da nije. Ne bih da spekulišem, u svakom slučaju, Novaku svaka čast. U takvom stanju odigrati onakav meč… Još jednom je pokazao da je veliki. Naravno, svi bi voleli da bude sa nama i predvodi Olimpijski tim Srbije. To je divan čovek koji i druge sportiste čini boljima i to je pokazao i u Tokiju, rekao je Maljković.

Svoju procenu izneo je i prof. dr Dragan Gaga Radovanović, šef medicinskog tima OK Srbije i predsednik Crvenog krsta.

- Povrede meniskusa mogu da idu od lakših do težih. Činjenica je da se Novak povredio početkom drugog seta, da je ipak odigrao čitav meč i na kraju ga dobio i verujem po tome da povreda nije tako ozbiljna i teška. Od težine će zavisiti i težina operativnog zahvata, a od toga i dužina oporavka koji može da traje od mesec dana, do više meseci. Ostaje nam da budemo strpljivi, da vidimo koja je vrsta i težina povrede i da se donese zaključak i procena koju će dati njegov medicinski tim kako će se kretati njegov oporavak i kada će se vratiti na teren. Želim da verujem u prvu procenu, da zaista nije toliko teška povreda, zato što je ipak odigrao čitav meč, dodao je Radovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading