POSLE LEGENDI ZAGRMELI I GROBARI! BOJKOT NIJE DOVOLJAN: Evo šta traže navijači Partizana, najavili i konkretne poteze

Autor:

Sport

29.05.2024

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači jasni u svojim zahtevima.

POSLE LEGENDI ZAGRMELI I GROBARI! BOJKOT NIJE DOVOLJAN: Evo šta traže navijači Partizana, najavili i konkretne poteze

Foto: star sport

Počela je borba za spas Partizana. Prvo su legende Partizana i bivši igrači crno-beli poslali apel u kojem pozivaju na konkretne mere za spas voljenog kluba tako što su se okupili i izdali proglas, koji je potpisalo njih 79, povodom 79 godina postojanja kluba.

Oni su pozvali na odgovornost i smenu kompletne Uprave FK Partizan, uključujući i potvrdu ostavke predsednika Milorada Vučelića. Takođe, zahteva se ostavka direktora Miloša Vazure, neopozive ostavke članova Upravnog odbora, raspuštanje sadašnjeg saziva Skupštine i neopozive ostavke svakog od 41 predstavnika, zatim uvođenje privremenih mera u FK Partizan u skladu sa zakonom, a sve uz inicijativu za hitno sazivanje Izborne skupštine FK Partizan na kojoj bi se izglasao novi Statut kluba. Takođe, zahteva se hitno sprovođene istražnih radnji javnog tužioca protiv rukovodilaca FK Partizan na osnovu Članova 224a. i 227. Krivičnog zakonika koji se odnose na krivična dela protiv privrede.

Republika

Foto: Starsport

Svi žele da im vide leđa: Vazura i Vučelić

Međutim, posle legendi i bivši igrača, oglasili su se i grobari saopštenjem. Njega prenosimo u celosti:

- Peta godina bez ijednog osvojenog trofeja, jedva zadržana druga pozicija na prvenstvenoj tabeli, sablasno prazan stadion na utakmicama na kojima nije bio besplatan ulaz - ljudima sa minimumom obraza i časti bi takve stvari predstavljale jasan signal da neke stvari ne rade kako treba. Jasno je da i dalje ti signali ne dopiru to uzurpatora fudbalskog kluba Partizan, koji ODGOVORNOST ne osećaju ni najmanje. Ipak, sva je prilika da će im neke stvari u bliskoj budućnosti biti jasnije.

Navijači Partizana!

Pasivan otpor u vidu bojkota, koji je od početka protekle sezone na snazi, nije u potpunosti doneo željene rezultate. Imajući to u vidu, vreme je da se borba protiv uprave dodatno radikalizuje.

Južna tribina u potpunosti podržava apel nekadašnjih igrača FK Partizan koji za cilj ima konačno čišćenje našeg kluba od parazita iz uprave, i poziva sve one koji još uvek nisu potpisali apel, a ostavili su trag u crno-belom dresu, da to urade, jer je ovo poslednja prilika za spas fudbalskog kluba Partizan.

Da bi ovaj apel doneo željeni efekat, potrebno je da svaki pojedinac kome je stalo do Partizana učestvuje u ovoj borbi, jer ćemo samo na taj način uspeti da ostvarimo ono za šta se, na ovaj ili onaj način, borimo već godinama, a to je slobodan Partizan bez Milorada Vučelića, Miloša Vazure i ostalih članova uprave. Njihov kraj se nazire, a najveća garancija da je taj trenutak blizu biće jedinstveno delovanje svih navijača Partizana.

Kako bi to i dokazali, kao što rekosmo gore, potrebno je da se uključe svi oni kojima Partizan nešto znači a ogorčeni su na trenutno stanje u klubu. Kako bismo to omogućili, predstavljamo vam platformu putem koje možete podržati apel u onlajn obliku, a blagovremeno ćemo obavestiti javnost gde i kako će imati prilike da svoj potpis daju i fizički.

Takođe pozivamo sve bivše i sadašnje sportiste iz drugih sekcija našeg sportskog društva kao i javne ličnosti koje se na bilo koji način vezuju za Partizan, da podrže apel i uključe se u akciju, a mi ćemo zajedno sa potpisnicima apela obavestiti javnost o daljim koracima u narednim danima.

ZA SLOBODAN PARTIZAN!

Grobari Jug 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading