HAOS U KOMŠILUKU! Izrešetan auto sportskog direktora Osijeka!

Autor:

Sport

28.05.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene u Hrvatskoj...

HAOS U KOMŠILUKU! Izrešetan auto sportskog direktora Osijeka!

Foto: Orange Pics BV / Alamy / Alamy / Profimedia

Skandalozni napad na automobil sportskog direktora Osijeka

U Hrvatskoj se desio šokantan incident u kojem je automobil sportskog direktora Osijeka, Hosea Bota, izrešetan na parkingu u Šamačkoj ulici u Osijeku. Model automobila koji je bio meta ovog napada je Voksvagen Arteon, a na vozilu je pronađeno čak 7 metaka koji su bili upereni ka šoferšajbni na mestu vozača.

Prvi uočio napad

Napad na automobil otkriven je u noći između ponedeljka i utorka, a prvi koji je primetio ovaj zastrašujući prizor bio je Botov sunarodnik iz Portugalije, Alfredo Almeida. On je nedavno doveden na mesto koordinatora omladinske škole u Osijeku i bio je taj koji je Bota odvezao do Zagreba u ponedeljak, nakon čega je Boto otputovao u Portugaliju na kratki odmor. Nakon što je Almeida ujutru primetio štetu na automobilu, odmah je pozvao policiju kako bi prijavio incident.

Biografija Hosea Bota

Hose Boto, koji ima 58 godina, ima impresivnu karijeru u svetu fudbala. Pre dolaska u Osijek, obavljao je funkcije direktora u Šahtjoru i PAOK-u, a takođe je radio kao skaut u Benfici. Ovaj incident nije samo napad na automobil, već je i značajan udarac ugledu i sigurnosti sportskog direktora koji je ostavio dubok trag u evropskom fudbalu.

Ovaj skandalozni napad na automobil Hosea Bota ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a vlasti su započele istragu kako bi otkrile motiv i počinioce ovog čin. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading