BRAVOOOO, BRE! Srbija je u četvrtfinalu Evropskog prvenstva!

Autor:

Sport

23.05.2024

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nek strepi Češka...

BRAVOOOO, BRE! Srbija je u četvrtfinalu Evropskog prvenstva!

Foto: fss.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije za igrače do 17 godina ostvarila je značajan uspeh pobedom nad selekcijom Kipra rezultatom 3:1 u drugom kolu Evropskog prvenstva. Iako je Kipar poveo golom Petrosa Joanua u 34. minutu, mladi srpski tim uspeo je da preokrene rezultat i ostvari pobedu.

Preokret Srbiji doneli su pogoci Mihajla Cvetkovića u trećem minutu nadoknade poluvremena, Viktor Stojanovića u 53. minutu i Vasilija Kostova u 63. minutu. Ova pobeda obezbedila je Srbiji plasman u četvrtfinale takmičenja. Selektor „A“ reprezentacije Srbije Dragan Stoković, u društvu direktora sportskog sektora FSS Miroslava Tanjge i člana Izvršnog odbora FSS Vladimira Petrovića, posmatrao je utakmicu naše kadeteske selekcije u Larnaki.

Foto: fss.rs

Tanjga, Stojković i Petrović


Sa dve pobede u prva dva kola, Srbija se trenutno nalazi na deobi prvog mesta sa Češkom u Grupi A. Ovim rezultatom, mladi fudbaleri Srbije su obezbedili plasman u narednu fazu takmičenja, a u poslednjem kolu, koje odlučuje o prvom mestu u grupi, na programu je utakmica između Srbije i Češke zakazana za 26. maj.

Srbija je pokazala izuzetnu igru i borbenost, što je rezultiralo značajnim uspehom na Evropskom prvenstvu. Naredni meč sa Češkom će biti prilika da se pokaže još veći kvalitet i da se obezbedi povoljniji plasman u narednoj fazi takmičenja. Navijači sa nestrpljenjem očekuju ishod ove odlučujuće utakmice, a mladi fudbaleri Srbije već sada su zaslužili pohvale za svoj dosadašnji trud i rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading