MILOJEVIĆ ZADOVOLJNO TRLJA RUKE! Na Marakani POTVRĐEN prvi LETNJI transfer!

Autor:

Sport

22.05.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli završili veliko pojačanje.

MILOJEVIĆ ZADOVOLJNO TRLJA RUKE! Na Marakani POTVRĐEN prvi LETNJI transfer!

Foto: Starsport

Dan posle osvajanja Kupa Srbije, Crvena zvezda je potvrdila prvi dolazni transfer u narednom prelaznom roku - Naser Điga!

Iako letnja fudbalska pijaca nije još zvanično počela, klub je objavio da je otkupljen od Bazela i da je potpisao ugovor do 2028. godine.

Điga je stigao na jednogodišnju pozajmicu u septembru prošle godine i brzo se etablirao kao jedan od najvažnijih igrača u defanzivi tima. Sjajne partije u Ligi šampiona su pokazale da je pred Naserom svetla budućnost, a standardni reprezentativac Burkine Faso je već osvojio srca svih zvezdaša.

Crvena zvezda će platiti Bazelu 2,25 miliona evra u tri jednake rate za Đigu, koji je nedavno dobio i državljanstvo Srbije. Ovo ga čini bonus igračem za sledeću sezonu. U tekućoj sezoni, defanzivac je upisao 28 nastupa i zabeležio je tri asistencije, ali njegova uloga na terenu se proteže i na mnoge nevidljive, ali ključne aspekte igre.

Republika

Foto: Instagram/FK Crvena zvezda

Naser Điga

Naser Điga, iako je tek nedavno stigao na Marakanu, već je pokazao svoje znanje i veštine na terenu. Sa internacionalnim iskustvom i igračkim kvalitetima, on je brzo postao nezamenljiv deo tima. Njegova sposobnost da čita igru protivnika i interveniše u ključnim momentima je impresivna, a njegova uloga u odbrani tima je neizostavna.

Ujedno, štoper crveno-belih je stekao punu afirmaciju, a njegov doprinos timu i budući potencijal su ono što mnogi navijači i analitičari sa nestrpljenjem iščekuju. Dogovorom sa Đigom, Crvena zvezda je dodala još jedno dragoceno pojačanje u svoje redove, a očekivanja od njega su visoka. Sa potpisanim ugovorom do 2028. godine, ovaj fudbaler ima priliku da ostavi dubok trag u istoriji kluba i da postane jedan od ključnih igrača u budućim uspesima srpskog šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading