INCIDENT U LOZNICI! Golman Vojvodine pogođen u glavu, PREVIJA SE OD BOLOVA!

Autor:

Sport

21.05.2024

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Carević se brzo oporavio.

INCIDENT U LOZNICI! Golman Vojvodine pogođen u glavu, PREVIJA SE OD BOLOVA!

Foto: Starsport

Lazar Carević, golman Vojvodine, ostao je da leži na terenu i previjao se od bolova.

On se držao za glavu kada ga je nešto pogodilo u glavu sa tribine na kojoj su smešteni navijači Crvene zvezde.

Oni su u tom trenutku na svom sektoru napravili koreografiju sa mnoštvo belih rolnica papira, pa je verovatno neka od njih pogodila Srbina iz Crne Gore.

On se, srećom, brzo oporavio i nastavio da čuva mrežu svog tima, a spiker na stadionu uputio je apel navijačima beogradskog kluba da ne ubacuju ništa u teren.

Prednost timu sa Marakane na Lagatoru doneo je Mirko Ivanić u 37. minutu kada je iskoristio odlično dodavanje Šerifa Endiajea i rutinski naterao Lazara Carevića da izvadi loptu iz mreže - 1:0.

Samo 180 sekundi kasnije mreža crnogorskog reprezentativca se ponovo zatresla. Ovog puta učinio je to Endiaje, usledila je nova neopisiva radost delija na tribinama, ali je onda VAR umešao prste.

Posle gledanja snimka iz sobe za video tehnologiju, ustanovljeno je da se napadač Crvene zvezde našao u ofsajdu, te je njegova majstorija poništena, pa je ostalo minimalno vođstvo čete Vladana Milojevića.

Delije su u velikom broju doputovale u Loznicu, sa željom da svojim ljubimcima daju podršku u najvažnijoj utakmici do kraja sezone. Oni su postavili transparent s pozivom svim navijačima da dođu na proslavu osvojene titule u Superligi Srbije i meč protiv Čukaričkog koji se igra u subotu od 19.00 časova i na koji je ulazak besplatan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Toza

21.05.2024 22:30

Није ми јасно шта је хтео Царевић.Сваку прилику је користио да симулира тешке повреде.Да ли је желео прекид и 3:0?!Па то тако не иде