NEZAPAMĆENI HAOS! Napadnuta TROJICA fudbalera! Reagovala i POLICIJA!

Autor:

Sport

20.05.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene posle meča francuskog šampionata.

NEZAPAMĆENI HAOS! Napadnuta TROJICA fudbalera! Reagovala i POLICIJA!

Foto: Tanjug/AP

U šokantnom obrtu događaja, tri igrača Olimpika iz Marselja bili su meta pokušaja otmice automobila u ranim jutarnjim satima nakon povratka sa gostujuće utakmice protiv Avra (1:2) u poslednjem kolu francuske Lige 1.

Žan Onana (24), Faris Mumbanja (23) i Bamo Meite (22) bili su deo kolone koja je napuštala trening centar kluba kada su bili napadnuti od strane kriminalaca sa očiglednom namerom da ukradu njihova vozila, kako je preneo La Provence. Igrači su bili pogođeni hicima dok su bežali od napadača, srećom uspevši da umaknu nepovređeni.

Epilog ovog događaja postao je očigledan otkrićem dva metka na vozačevim vratima jednog od automobila, kao i oštećenja gepeka drugog vozila. Tužilaštvo Marselja naložilo je istragu ovog slučaja, dok traju napori da se uhvate krivci koji su uspeli da pobegnu sa mesta zločina.

 

 

Ovo zastrašujuće iskustvo nesumnjivo je ostavilo traga na igračima i klubu, izazivajući zabrinutost za bezbednost fudbalera, posebno nakon ovako uznemirujućeg događaja. Incident je poslužio kao oštar podsetnik na potencijalne rizike sa kojima se suočavaju profesionalni sportisti, čak i u situacijama koje deluju rutinski, poput povratka sa utakmice.

Fudbalska zajednica se okupila oko igrača Marselja, pružajući podršku i solidarnost nakon ovog uznemirujućeg incidenta. Pozivi za povećanu zaštitu i budnost kako bi se osiguralo blagostanje igrača odjeknuli su širom sportskog sveta, naglašavajući potrebu za merama koje će obezbediti sigurnost sportista i van terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading