NEVEROVATNO! POGLEDAJTE SVE GOLOVE LEVERKUZENA U NADOKNADI VREMENA IZ OVE SEZONE: Ovo ni Hičkok ne bi režirao (VIDEO)

Autor:

Sport

11.05.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča se da su "prodali dušu đavolu"...

NEVEROVATNO! POGLEDAJTE SVE GOLOVE LEVERKUZENA U NADOKNADI VREMENA IZ OVE SEZONE: Ovo ni Hičkok ne bi režirao (VIDEO)

Foto: Hudl

U Dablinu 22. maja dobićemo novog šampiona Lige Evrope, a to će biti bolji iz duela Atalanta - Bajer Leverkuzen. Četa Ćavija Alonsa je pre nekoliko dana posle drame na Baj Areni PONOVO došla do izjednačenja u 97. minutu i ukupnim rezultatom 4:2 izbacila Romu.

U Leverkuzenu svedočili smo jednoj šokantnoj utakmici na kojoj smo videli apsolutno sve.

Iako su imali rezultat koji ih vodi dalje, "farmaceuti" su bili blizu prvog poraza u sezoni. Međutim, da do toga ne dođe i da se obori rekord Benfike star godinama, pobrinuo se Josip Stanišić koji je u 97. minutu konačno savladao Svilara, što je do tada uspeo samo njegov saigrač Manćini. Tako je Bajer postao prva evropska ekipa ikada kojoj je pošlo za rukom da 49 mečeva u nizu bude neporažena.

Nakon meča cela fudbalska javnost ostala je u čudu jer ovo što Alonsovi igrači rade polako je počelo da bude nerealno. Pominjalo se kako su "prodali đavolu dušu" zbog načina na koji uporno bivaju neporaženi golovima u nadoknadi vremena. Iako su titulu u Bundesligi obezbedili već pre nekoliko kola, nastavljaju da pružaju sve od sebe i u prvenstvu ne bi li postali prvi tim u istoriji koji nije doživeo poraz u celoj sezoni. A od toga ih deli samo četiri utakmice, od čega su dva finala - u Ligi Evrope i Kupu Nemačke.

@lfc.liverpool.lfc4 All Bayer Leverkusens stoppage time goals this season 😳🔴⚫️ #bayerleverkusen #football #fyp ♬ original sound - SogeKing

Na društvenim mrežama napravljena je i kompilacija svih golova "farmaceuta" u nadoknadi vremena iz ove sezone. Pogledajte i sami koliko nerealno izgledaju svi podvizi Alonsove ekipe. Dominirali su Šik i Stanišić, a kada se na ovaj broj pogodaka posle 90. minuta doda i činjenica da su recimo protiv Hofenhajma započeli preokret u 88, kao i da su na još nekoliko mečeva pogađali u poslednjim trenucima regularnog dela, zaista se dolazi do zaključka da se radi o nekoj višoj sili.

Mora se skinuti kapa Alonsu i njegovim igračima za ono što rade od početka sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading