GROBARI PROZIVALI NAĐA U KRUŠEVCU, A NJEGA TO NE DOTIČE: Evo šta je trener Partizana rekao na KRITIKE koje je dobio sa tribina!

Autor:

Sport

08.05.2024

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno bledo izdanje crno-belih.

GROBARI PROZIVALI NAĐA U KRUŠEVCU, A NJEGA TO NE DOTIČE: Evo šta je trener Partizana rekao na KRITIKE koje je dobio sa tribina!

Foto: Starsport

Fudbaleri Napretka i Partizana remizirali su u Kruševcu 3:3 u četvrtom kolu plej ofa Superlige Srbije.

Iako je rezultat ponovo nepovoljan po crno-bele, može se reći da su danas odigrali nešto kvalitetniji meč u odnosu na poslednjih pet gde su doživeli poraz svaki put. Partizan je imao gol prednosti, pa je Napredak imao dva viška, a na kraju se gost vratio i, čini se, izborio za najrealniji rezultat.

Trener crno-belih Albert Nađ izneo je utiske posle meča.

Republika

Foto: Starsport

Napredak - Partizan

- Dobro smo počeli utakmicu, mislim da ovoliko šansi nismo imali na jednoj utakmici na poslednjih 5-6 utakmica. Ne znam zbog čega smo imali neviđen pad posle prvog gola, navino smo primili golove i kod prvog i drugog gola Napretka. Čestitam im na bodu, a mi posle svega što se izdešavalo tokom utakmice, ovaj bod nam nešto znači, ali to nije ono što smo planirali kada smo dolazili u Kruševac. Ono što ja vidim sa strane, ekipa je u velikom nokdaunu, da li možemo da izađemo iz nokdauna, pokušaćemo da se vratimo. Ovo ne traje sad ovih poslednja dva kola, već malo duži period, pre svega želim da navijači daju podršku klubu i igračima, oni koji vole Partizan će to uraditi - rekao je Nađ.

Grobari su sa "pod Bagdalom" vređali upravu i šefa struke svoje ekipe, a on se nakon meča, osim standardnih utisaka, dotakao i toga.

- Ne, ne, imam poruku samo da nastave da podržavaju klub i momke, to je iskazivanje njihovih stvari, nema nikakvih problema, shvatio sam u životu da ne mogu svi da te vole - zaključio je Albert Nađ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading