VELIKI PEH ATRAKTIVNE NOVINARKE: Dok je oblačila haljinu, naga pala na pod - sve je zabeleženo na društvenim mrežama! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.05.2024

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sreća u nesreći.

VELIKI PEH ATRAKTIVNE NOVINARKE: Dok je oblačila haljinu, naga pala na pod - sve je zabeleženo na društvenim mrežama! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/jennyachiu

Dženi Čiu, bivša meksička reprezentativka koja se kasnije okrenula novinarstvu, doživela je nezgodnu situaciju prilikom snimanja videa za društvene mreže. Dok je pokušavala da pokaže svoju roze haljinu, dogodila joj se nezgoda koja je izazvala dosta pažnje među njenim pratiocima na Instagramu.

Dok je snimala video, Dženi je skinula svoju haljinu dok ju je njen partner, Nikolo Zini, držao u rukama drugu koju je želela da obuče. Međutim, prilikom skidanja haljine, Dženi je izgubila ravnotežu i završila na podu. Srećom, Nikolo je brzo reagovao, postavije je haljinu tako da kamera ne snimi njeno nago telo, čime je zasigurno razočarao sve pratioce na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Chiu (@jennyachiu)

 

Nakon "nezgode", Nikolo je priskočio u pomoć, a reakcije njihovih pratioca na društvenoj mreži Instagram bile su raznovrsne. Ređali su se komentari: "Tvoj momak ima strpljenja kao 1000 muževa da se suzdrži od smeha", "Kako se nije samo slomio od smeha", dok je jedan od pratilaca napisao: "Ne želim da se smejem, ali sam se nasmejao zbog reakcije tvog dečka na tvoj pad. Vi ste preslatki".

Dženi Čiu, koja danas ima 28 godina, svojevremeno je igrala fudbal za Severnu Karolinu i bila je pozivana u reprezentaciju Meksika U-17 i U-20. Nakon završetka igračke karijere, okrenula se novinarstvu i profesionalnom izveštavanju. 2020. godine, CBS ju je angažovao kao izveštača sa terena tokom utakmica Lige šampiona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading