SUDAR MILIONERA NA PARKU PRINČEVA: Da li će se Mbape oprostiti sa stilom od grada svetlosti!?

Autor:

Sport

07.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl.

SUDAR MILIONERA NA PARKU PRINČEVA: Da li će se Mbape oprostiti sa stilom od grada svetlosti!?

Foto: www.profimedia.rs

Večeras je veoma važna utakmica za Pari Sen Žermen, koji dočekuje Borusiju Dortmund u revanš meču polufinala Lige šampiona. Nakon poraza od 1:0 u prvom meču, ekipa iz Pariza će morati da pruži svoj maksimum kako bi se plasirala u finale. Ovo je posebno bitno jer se spekuliše da bi mladi šampion sveta Kilijan Mbape mogao da napusti klub na kraju sezone, te bi ovo mogla da bude poslednja prilika za Svece da osvoje najprestižniji klupski trofej u Evropi dok je Mbape još deo njihovog tima.

Uzbuđenje raste pred večerašnji meč na "Parku prinčeva", a ljubitelji fudbala širom sveta jedva čekaju da vide ko će se plasirati u finale Lige šampiona. Pari Sen Žermen ima težak zadatak ispred sebe, ali uz podršku svojih vernih navijača i talenat svojih igrača, sve je moguće. Dok se euforija polako uvlači u svet fudbala, ostaje nam samo da sa nestrpljenjem iščekujemo ishod ove velike utakmice.

Glavni sudija večerašnje utakmice biće Danijele Orsato iz Italije. Očekuje se da će iskusni sudija imati težak zadatak s obzirom na važnost meča i rivalitet između ove dve ekipe. Navijači širom sveta se nadaju da će Orsato uspeti da održi kontrolu nad utakmicom i da će pravedno suditi svim akterima na terenu.

Dok se Pari Sen Žermen i Borusija Dortmund bore za svoje mesto u finalu, Bajern i Real Madrid sa nestrpljenjem iščekuju ishod ove utakmice kako bi saznali ko će im biti protivnik u borbi za evropski tron. Obe ekipe su već pokazale izuzetnu formu i kvalitet tokom ovogodišnjeg takmičenja, te se očekuje da će finale Lige šampiona biti prava fudbalska poslastica bez obzira na to ko će se plasirati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading