JOVANOVIĆ NAPRAVIO KARDINALNU GREŠKU! Golman Partizana nesvakidašnjim potezom poklonio gol Vojvodini! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može mu niko ništa zameriti.

JOVANOVIĆ NAPRAVIO KARDINALNU GREŠKU! Golman Partizana nesvakidašnjim potezom poklonio gol Vojvodini! (VIDEO)

Foto: Starsport

U 38. minutu utakmice koja se trenutno igra između Partizana i Vojvodine, fudbaleri Stare dame uspeli su da izjednače rezultat i kasnije povedu, nakon što su crno-beli poveli autogolom Crnomarkovića u 18. minutu. Prvi gol Vojvodine došao je kao rezultat greške golmana Aleksandra Jovanovića, koji je poleteo u prazno nakon centaršuta Zukića sa desne strane terena. Kejleb Zadi Seri iskoristio je ovu priliku i smestio loptu u mrežu, donoseći izjednačenje u trenutku kada su fudbaleri Partizana uspostavili kontrolu nad situacijom.

Jake kiše otežavaju uslove za igru


Uslovi za igru tokom utakmice bili su izuzetno otežani zbog jakog pljuska koji je zahvatio Beograd, ali to nije pokolebalo goste da dođu do potpunog preokreta na samo minut do kraja prvog poluvremena prelepim pogotkom Dejana Zukića. Ukoliko ovaj rezultat ostane na snazi do kraja meča, Crvena zvezda već večeras može postati šampion ako savlada TSC.

 

Ova nepovoljna vremenska situacija dodatno je uticala na dinamiku utakmice i igrače, čineći izjednačenje Vojvodine još značajnijim.

Vojvodina se vratila u igru

Iako su fudbaleri Partizana uspeli da povedu, Vojvodina je uspela da se vrati u igru i postigne golove, što je dodatno podiglo tenziju na terenu. Njihova upornost i odlučnost pokazali su koliko su spremni da se bore i izbore za povoljan rezultat, čak i u teškim uslovima poput onih koje je stvorio jaki pljusak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading