SKANDALOZNE SCENE NA ČIKA DAČI: Navijači Vojvodine brutalno vređali Feđu Dudića, reagovala i policija!

Autor:

Sport

24.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramotan čin Firme.

SKANDALOZNE SCENE NA ČIKA DAČI: Navijači Vojvodine brutalno vređali Feđu Dudića, reagovala i policija!

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine pobedili su Radnički 1923 iz Kragujevca u okviru polufinala Kupa Srbije rezultatom 1:0. Novosađani sada čekaju pobednika iz duela između Crvene zvezde i Partizana u 174. večitom derbiju koji se igra od 19.00 časova na stadionu Rajko Mitić. Međutim, ovaj meč su obeležili ispadi navijača Stare Dame.

Sredinom drugog poluvremena  došlo je do neugodnog incidenta na tribini sa gostujućim navijačima. Naime, navijači Vojvodine, njih stotinak koji su stigli na stadion "Čika Dača", izneli su uvredljivu parolu na nacionalnoj osnovi,koja je upućena treneru Kragijevčana, Feđi Dudiću, što je izazvalo reakciju policije koja je odmah intervenisala.

- Prokleta avlija, puna je balija - pisalo je na transparentu.

Ovaj incident nije prošao neprimećeno u javnosti, a reakcije su bile podeljene. Dok su jedni osudili postupak navijača Vojvodine kao nedopustiv i sramotan, drugi su istakli da je ovakvo ponašanje u fudbalu postalo nažalost uobičajeno.

Ipak, važno je istaći da većina navijača Vojvodine nije učestvovala u ovom incidentu, te da se radi o delu ekstremne manjine koja ne predstavlja stav većine navijača ovog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading