GROBARI NAPRAVILI HAOS NA AUTOKOMANDI PRE DERBIJA! BLOKIRANI SVI PRILAZI: Policijske snage NA SVE STRANE! (FOTO) (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2024

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera je sve napetija.

GROBARI NAPRAVILI HAOS NA AUTOKOMANDI PRE DERBIJA! BLOKIRANI SVI PRILAZI: Policijske snage NA SVE STRANE! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Republika

Bliži se početak večitog derbija, ostalo je nešto manje od sat i po vremena do početka odigravanja druge svetkovine srpskog fudbala na Marakani u samo nekoliko dana.

Kao što je to i inače slučaj, policijske snage su postavljene na svakom koraku u okrugu najvećeg srpskog stadiona, a ovog puta Autokomanda je morala biti i poptuno blokirana zbog grobara koji su u korteu pravili nerede pri dolasku na gostujući teren.

 

Bacali su topovske udare, pa je policija bila primorana da blokira prilaz stadionu i autoputu sa te strane.

Podsetimo, samo četiri dana nakon odigravanja 173. Večitog derbija u kojem je Crvena zvezda nakon rezultatskog preokreta u samom finišu meča stigla do titule vrednih bodova, rezultatom 3:2, isti rivali će odlučiti i o putniku u veliko finale najmasovnijeg srpskog klupskog takmičenja.

Duel na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 19 časova, a svi zainteresovani i dalje imaju mogućnost da dođu do vrednog parčeta papira, ulaznice za predstojeći meč.

Crveno-beli će imati priliku da obezbede plasman u finale, te na taj način nastave borbu za četvrtu uzastopnu duplu krunu. Sa druge strane izabranici Igora Duljaja imaju veliki motiv da savladaju domaći tim na Marakani i približe se osvajanju trofeja najmasovnijeg srpskog fubalskog takmičenja. Crvena zvezda je položila ispit organizacije velikih utakmica ove sezone, a poslednja dva derbija najavljuju još jedan spektakl. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading