DOBRE VESTI ZA MILOJEVIĆA PRED DERBI: Jedan od bitnih igrača Zvezde spreman za okšraj sa Partizanom!

Autor:

Sport

24.04.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Levi bek ipak može da nastupi.

DOBRE VESTI ZA MILOJEVIĆA PRED DERBI: Jedan od bitnih igrača Zvezde spreman za okšraj sa Partizanom!

Foto: Starsport

Večeras od 19 časova cela Srbija staje, jer se igra utakmica koja ćitavu državu razdvaja na dva dela tj  dve boje. Poprište događanja biće Topčidersko brdo i stadion Rajko Mitić gde će Crvena zvezda i Partizan odigrati 174. večiti derbi u okviru polufinala Kupa Srbije Za mnoge je ovo praznik fudbala i uvek se sa velikom željom iščekuje ovaj susret.

Sve do sat i po pre zvaničnog protokola treneri imaju mogućnost da vagaju i biraju adute za nadolazeći meč. Ovo vreme može biti posebno izazovno ukoliko postoje nedoumice ili problemi sa povredama u timu. Nedavno se desio slučaj koji je izazvao da trener Crvene zvezde donese odluku u poslednji čas.

Foto: Starsport

 

U sredu, pažnja javnosti bila je usmerena na konačni status Milana Rodića, čiji je nastup bio pod znakom pitanja zbog povrede leđa. Prema informacijama MaxBet Sporta, Rodić je u popodnevnim časovima uspeo da izdrži test opterećenja i pridruži se ekipi u karantinu pored pomoćnog terena na Autokomandi.

Ovo je značajno povećalo šanse da bude starter u nadolazećem derbiju, što će omogućiti treneru crveno-belih da zadrži startnu postavu iz prethodnog prvenstvenog okršaja. U prethodnoj utakmici, Rodić je napustio teren u poluvremenu, a zamenio ga je Naser Điga, koji je takođe bio opcija za predstojeći meč.

Ukoliko se levi bek vrati u sastav, Điga će se preseliti na klupu. Očigledno je da trostruki uzastopni osvajač pehara teži ka novom plasmanu u završnicu sa proverenim adutima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading