NEĆETE VEROVATI: Evo šta nekadašnji ljubimac Delija radi po okončanju karijere! Fanovi ostali u čudu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.04.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kopačke su "okačene o klin".

NEĆETE VEROVATI: Evo šta nekadašnji ljubimac Delija radi po okončanju karijere! Fanovi ostali u čudu!

Foto: FK Crvena zvezda

Član Crvene zvezde bio je ukupno dve i po sezone i u crveno-belom dresu se okitio sa dve šampionske titule, a tokom navedenog perioda postao je jedan od ljubimaca Zvezdinih navijača.

Nakon odlaska sa beogradske Marakane Damijan Le Talek je nastupao u Francuskoj, Rusiji, Grčkoj i Vijetnamu, a sada je, u tridesetčetvrtoj godini života odlučio da stavi tačku na profesionalnu karijeru.

On je na svom Instagram nalogu objavio:

- Moja karijera kao fudbalera je tek završena! Ali danas novo iskustvo počinje.

Foto: Instagram.com/damien.le.tallec

Crvena zvezda je na prvom mestu

 

Na fotografijama koje je podelio, Le Talek se priseća vremena provedenog u Crvenoj zvezdi, a tu je i nezaboravna slika sa šampionskim peharom i saigračima El Fardu Benom i Mičelom donaldom. Među najvažnije sekvence svoje karijere istakao je i periode provedene u radu sa Jirgenom Klopom, kao i nastupima u dresu Montpeljea i atinskog AEK-a.

Istovremeno je Le talek objavio da okreće novu stranicu u svojoj karijeri. On će u narednom periodu biti priključen stručnom štabu ruskog Zenita gde će moći da prenese svoje bogato fudbalsko iskustvo i znanje na nove generacije fudbalera.

Foto: Instagram.com/damien.le.tallec

Trenersku karijeru započinje u ruskom Zenitu

 

Damijen Le Talek je svojom posvećenošću, talentom i radom obeležio fudbalsku scenu i ostavio neizbrisiv pečat u klubovima za koje je nastupao. Sada, dok kreće u novu fazu svog života, gledamo unazad na njegovu bogatu karijeru sa poštovanjem i zahvalnošću.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading