TENZIJE NA AUTOKOMANDI PRE POČETKA DERBIJA! Policijske snage na SVE STRANE! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.04.2024

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl.

TENZIJE NA AUTOKOMANDI PRE POČETKA DERBIJA! Policijske snage na SVE STRANE! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Za manje od pola sata počinje 173. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana na stadionu Rajko Miitć. Ovaj praznik fudbala propraćen je sukobima navijača u toku dana u Beogradu. Glavni sukob se odigrao na raskrsnici Ruzveltove ulice i Ulice kraljice Marije kod Vukovog spomenika, gde su huligani koristili pirotehniku, kamenice i štangle, stvarajući nered u ranim popodnevnim satima.

Srećom, policija je brzo reagovala. Kada su videli organe reda opremeljene opremom za razbijanje demonstracija izgrednici su se dali u beg, ali uzalud. Policajci su ih sustigli i priveli su više vinovnika na licu mesta, dok su ulice, poput Kraljice Marije, privremeno zatvorene za saobraćaj.

Kako se približava utakmica, tako su tenzije sve veće. Republika se nalazi na licu mesta. Policijske snage su velikom broju na autokomandi kako bi sprečila još veće sukobe. Definitvno će ovaj nemili događaj uticati na navijače koji će sigurno na tribinama napraviti spektakl.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading