PARTIZAN ČEKA KATAKLIZMA NA MARAKANI: Kako se bliži derbi šanse da pobedi Zvezdu su mu sve manje

Autor:

Sport

20.04.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli mogu samo da dokažu svima da greše, ili da im priznaju da su bili u pravu.

PARTIZAN ČEKA KATAKLIZMA NA MARAKANI: Kako se bliži derbi šanse da pobedi Zvezdu su mu sve manje

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće od 18 časova Partizan u 173. večitom derbiju. Iako Vladan Milojević to ne želi da prizna, njegovi izabranici su apsolutni favoriti za pobedu, što zbog sedam bodova prednosti, što zbog forme u kojoj se nalaze i oni i crno-beli.

Međutim, ono što treba da zabrine sve navijače Partizana, a pogotovo sve one koji rade u njemu, je status koji njihov tim ima u javnost i očekivanja kakva se pred njih stavljaju. Ukratko, od izabranika Igora Duljaja danas niko ne očekuje ništa! Ili još brutalnije, oni kojima je posao da predviđaju ishod mečeva ne vide zašto "parni valjak" uopšte dolazi na Marakanu. Pritom su mu šanse svakim satom sve manje i manje.

Kvota na Partizan u kladionicama skače iz sata u sat, bar tako kažu bukmejkeri. Ona je u sredu iznosila 5,10, dok je na Zvezdu bila 1,65, a na remi 4,20. Juče ujutro kvota na crveno-bele je ostala ista, ali je zato na crno-bele skočilana 6,00, odnosno davane su mu još manje šanse za pobedu. Taj trend se nastavio i sinoć i jutros. U petak uveče kvota na pobedu Zvezde bila je samo 1,50, a na Partizan čak 7,25.

Trenutno prognoze bukmejkera kažu da Partizan protiv Zvezde čeka poniženje. Naime, kvota na crveno-bele je kao da igraju sa nekim osrednjim timom iz Superlige - skromnih 1,42. S druge strane, kvota na Partizan je skočila i u trenutku pisanja ovog teksta iznosi čak 8,10. Pritom se crno-belima smanjuju šanse i da izvuče nerešeni ishod jer je kvota na "X" otišla na 4,70.

Imajući sve ovo u vidu, jasno je šta je činiti fudbalerima Partizana. Oni su već prežaljeni, pa samo mogu da dokažu svima da greše i nekome da donesu veliki novac, ili da se ispostvi da su bukmejkeri u pravu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading