GVARDIOLA NA IZLAZNIM VRATIMA SITIJA: Da li ovo znači povratak u Barselonu!?

Autor:

Sport

19.04.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani našli zamenu za Pepa.

GVARDIOLA NA IZLAZNIM VRATIMA SITIJA: Da li ovo znači povratak u Barselonu!?

Foto: star sport

Fudbaleri Mančester sitija su doživeli poraz od Real Madrida u četvrtfinalu Lige šampiona, a sve više se spekuliše o mogućem kraju ere trenera Pepa Gvardiole na Etihadu. Španac je stigao na klupu kluba 1. jula 2016. godine, a prema tvrdnjama novinara Releva, Horhea Pikona, čini se da bi uskoro moglo doći do razlaza.

Pikon ističe da postoji manjak uverenja u novu obnovu Gvardiolinog ugovora u klubu, te da se već pripremaju za period koji će uslediti bez njega. Pored profesionalizma i sportskih ciljeva, naglašava se i lični aspekt, posebno u vezi sa Gvardiolinim udaljenjem od porodice i životom u Mančesteru. Očigledan mentalni i fizički umor dodatno komplikuje situaciju.

Isti izvor navodi da su na Etihadu već našli potencijalnu zamenu, a to je trener Đirone, Mičel Sančez. Podsetimo, Đirona je u vlasništvu SIti grupe, tako da bi dolazak Španca bio i više nego realan. Mičel je već u procesu učenja engleskog jezika, a ove sezone je sa Đironom apsolutni hit.

Foto: www.profimedia.rs

 

Ovo povlači sa sobom dosta toga. Gvardiola bi vrlo lako mogao da sedne na klupu Barselone, pošto je već ranije izjavio da ne bi mogao da odbije poziv Katalonaca. Po svemu sudeći Ćavi na kraju napušta kormilo Blagurane, tako da bi to vio realan splet okolnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading